Rodi

-Advertorial-
Het Regio College heeft de opleiding die bij jou past

(Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Meer dan 100 mbo-opleidingen en toch een persoonlijke sfeer. De docenten van het Regio College willen dat jij succesvol bent in je opleiding én daarna. Ze bieden daarom intensieve begeleiding als je dat nodig hebt, maar leren je ook om zelf verantwoordelijk te zijn voor je studie en loopbaan. Ben je een topper en wil je doorstromen naar het hbo? Er zijn diverse opleidingen die je versneld kunt volgen.


Je voelt je snel thuis bij het Regio College. Alle opleidingen hebben een eigen gedeelte in het gebouw met modern uitgeruste praktijk- en theorielokalen. Zo kun je snel de weg vinden en leer je binnen de kortste keren je medestudenten en docenten kennen.

Praktijkgericht

Je wordt bij het Regio College opgeleid voor een beroep. Een goede stage- of leerwerkplek zijn daarom belangrijk. Daarom werkt het Regio College samen met meer dan 1.000 bedrijven in de regio. Die denken ook mee bij wat je in de praktijkles gaat leren. Zo sluit je opleiding zo goed mogelijk aan bij de vraag van jouw toekomstige werkgever.
Keuze genoeg

Het opleidingsaanbod van het Regio College is heel gevarieerd. Er zijn meer dan 100 opleidingen op het gebied van techniek, economie, toerisme, recreatie, sport, optiek, handel, uiterlijke verzorging, gezondheid, zorg, welzijn en onderwijs. Heb je al eens gedacht over een carrière in de food-industrie? Of aan werken in een optiek?
Wil je meer weten?

Kom naar de open dag op 18 januari, kijk voor meer informatie op www.regiocollege.nl, facebook.com/regiocollege of neem contact op met het Servicecentrum.
Telefoon: 075-6819001
E-mail: servicecentrum@regiocollege.nl
De parkeergelegenheid in Zaandam is zeer beperkt.

Artikel geplaatst op woensdag 07 december 2016 - 16:31