Rodi

'Altijd tevreden naar huis na bezoek Watersportcentum Wormer'

Watersportcentrum Wormer ligt pal aan de drukbevaren Zaan. (Foto: aangeleverd)

WORMER - Het waterrijke gebied van de Zaanstreek heeft altijd veel watersporters gehad. Ed en Jolanda Sybrandy dachten daarom dat er wel een watersportcentrum bij kon. In maart 2003 begonnen zij Watersportcentrum Wormer. In een nieuw pand, met prachtig uitzicht op authentieke Zaanse huisjes, gelegen aan de druk bevaren Zaan. "Supermodern, maar ouderwetse service", karakteriseren Ed en Jolanda hun onderneming in twee woorden. "Hier ben je nog klant."


"Loop je van de showroom de winkel binnen, dan valt je gelijk de zelfgemaakte bar op. Steevast krijgen de mensen aan de zeer originele 'bootbar' een kopje koffie. Een houten zeilboot is op originele wijze omgetoverd tot bar", zeggen Ed en Jolanda. Relatief nieuw is dat sinds begin oktober vorig jaar Pim Bakker binnen Watersportcentrum Wormer is gestart met zijn onderneming His Watersport. "Pim heeft zijn passie voor de watersport, boten en motoren al gedurende vier jaar in de praktijk kunnen uitbreiden. Geboren en getogen in Wormer en de watersport met de paplepel ingegoten, is hij inmiddels een ervaren technicus waar het gaat om onderhoud en reparatie van buitenboordmotoren. Dit gedeelte binnen Watersportcentrum Wormer valt nu onder zijn verantwoordelijkheid en hij biedt hierin de klant graag vakkundigheid, advies en goede service."

Watersportcentum Wormer is dealer van Jobe (waterskiën, funboards en dergelijke), Suzuki-rubberboten, Nimarine-rubberboten, Suzuki-buitenboordmotoren, Marlin-trailers en Alumacraft-aluminium Jon boten. "Tevens hebben wij een perfecte lijn sloepen van het merk Admiral in de lengte 4.40 tot 6.25 meter en natuurlijk mogen we de Beneteau console boot niet vergeten. Sinds drie jaar is er een prachtig ruime winterstalling bijgebouwd en hebben we een polyester reparatielijn aangelegd. Bovendien beschikken we over een mooie showroom met boten en motoren, een werkplaats en een ruime opslag: genoeg voor een watersportcentrum van formaat. We zijn echt allround gespecialiseerd."

"Of u nu voor een onderdeel naar Wormer komt of voor een buitenboordmotor, sloep of reparatie aan boot of motor... één ding weten we zeker, u gaat altijd tevreden naar huis." Watersportcentrum Wormer bevindt zich op Veerdijk 26 in Wormer. Meer informatie via tel.: 075-6406309 en de website: www.watersportcentrum-wormer.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 26 april 2017 - 09:17