Rodi

Baderie M&O Techniek geeft badkamer weg

WORMER - Baderie M&O Techniek uit Wormer viert haar 25-jarig jubileum. Het bedrijf geeft ter ere daarvan een volledig geïnstalleerde badkamer ter waarde van 10.000 euro weg.


Directeur Erik Dell legt uit waarom: "Een badkamer is een persoonlijke ruimte waar iedereen dagelijks tijd doorbrengt. Door de jaren heen kunnen je persoonlijke situatie, gezinssamenstelling en wensen veranderen, waardoor een aangepaste badkamer nodig is. Helaas ligt dit niet voor iedereen binnen bereik. Daar kunnen en willen wij bij helpen. In de maand oktober bieden we één huishouden dat deze hulp hard kan gebruiken een volledig gratis nieuwe badkamer."
Mensen uit de regio wordt in de maand oktober en november gevraagd iemand aan te bevelen voor een nieuwe badkamer. Wie heeft een nieuwe badkamer nodig en heeft zelf niet de mogelijkheid dit te realiseren? Baderie M&O Techniek zorgt dan geheel kosteloos voor een passend ontwerp en de volledige installatie van de badkamer. Op hun website www.mo-techniek.nl/gratisbadkamer kunnen mensen laten weten wie ze deze nieuwe badkamer gunnen. Hier staan ook de voorwaarden vermeld.
Baderie M&O Techniek bevindt zich al sinds 1992 in de Zaanstreek en is gevestigd in Wormer. Erik Dell heeft naar eigen zeggen samen met zijn team succesvol ingespeeld op de ontwikkelingen in de badkamer- en sanitairbranche en is daarmee uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf. Baderie M&O Techniek is aangesloten bij de franchiseorganisatie Baderie en NBG erkend. Zij leveren alles op het gebied van badkamers, toiletruimtes, tegels en overig sanitair en begeleiden de consument bij elke stap. "Van inspiratie tot installatie, je wordt altijd geholpen door ervaren adviseurs en installateurs", aldus Dell.

Artikel geplaatst op woensdag 04 oktober 2017 - 13:07