Rodi

Een Chinese vuurwerkfabriek in Wormer

Willem Arends bij Vuurwerk Fabriek Wormer, een winkel die eruit knalt! (Foto: aangeleverd)

WORMER - Het zijn weer drukke tijden voor Willem Arends. De vuurwerkspecialist en eigenaar van Vuurwerk Fabriek Wormer haalt ieder jaar alles uit de kast voor een knallend eindejaarsfeest. Willem heeft de winkel in Wormer weer omgetoverd tot 'vuurwerkwalhalla', helemaal in Chinese sferen, compleet met lampions, een Chinese luifel en levensgrote foto's van een echte vuurwerkfabriek in China - een feest om te zien.

Dit jaar heeft Vuurwerk Fabriek Wormer videoschermen hangen waarop te zien is hoe het vuurwerk er in de praktijk uitziet als het wordt afgestoken, bezoekers kunnen zien wat ze kopen. In Nederland wonende Chinezen weten de fabriek van Willem ook te vinden. "Ze komen uit de hele omgeving naar Wormer voor het vuurwerk dat ik verkoop", aldus Willem. In samenwerking met andere vuurwerkhandelaren uit het zuiden van het land heeft Vuurwerk Fabriek Wormer groot ingekocht. Dit betekent dat ze hun vuurwerk kunnen aanbieden tegen de aller laagste prijs. Wij hebben de nieuwste art. voor de laagste prijs Er zijn vuurwerkhandelaren die beweren dat zij met Willem samenwerken. Dat streelt hem wel, maar het is niet waar. Willem: "Wij zijn totaal onafhankelijk met een eigen webshop en een eigen prijsbeleid, een prijsbeleid waar andere vuurwerkhandelaren niet blij mee zijn. Vuurwerk Fabriek Wormer heeft een verkoop balie van 10 meter lang en heeft 80 meter stellingplanken vol met vuurwerk dummy's, dus plenty keuze! Willem Trots: "We hebben niet alleen de chinezen uit de wijde omgeving bij onze balie staan ook veel klanten uit Purmerend en Amsterdam-Noord komen naar hier voor onze kwaliteit."

De bestelling wacht op u

De ruim ingerichte winkel, met grote bunkers en een aparte afhaal balie, maakt het mogelijk dat uw bestelling klaar staat, op de door uw gewenste dag en tijd. Willem enthousiast: "De Bestelling wacht eigenlijk op onze klanten, in plaats van dat de klanten in de rij staan voor hun bestelling! En onze winkel is makkelijk te bereiken met veel gratis parkeergelegenheden voor de deur. Men staat hier altijd binnen, er is een dames en herentoilet, gratis koffie of thee en voor de kleintjes gratis vuurwerk."

Veel gratis

Willem: "Wij hebben veel artikelen die zijn afgeprijsd 'van/voor'. Ook zijn heel veel artikelen 2 halen 1 betalen, dat is 100% gratis! Zelfs artikelen 4 halen 1 betalen, dat betekent 300% gratis! Wij zijn gegarandeerd de goedkoopste van de Zaanstreek en daarbuiten!" Nieuwsgierig geworden naar Vuurwerkfabriek Wormer? Neem dan snel een kijkje op www.vuurwerkfabriekwormer.nl en plaats een online bestelling. De voorverkoop in de winkel vindt plaats van 20-12 tot en met 24 december. online kunt u bestellen tot en met 26 december (tot 24.00 uur). 28, 29 en 30 december vindt de losse verkoop plaats en kunnen de bestellingen worden opgehaald. Kijk voor de exacte tijden op de website. De winkel is gevestigd aan Koetserstraat 28b in Wormer.

Artikel geplaatst op zondag 10 december 2017 - 10:46