Rodi

'Altijd tevreden naar huis na bezoek Watersportcentum Wormer'

'Eén ding weten we zeker, u gaat altijd tevreden naar huis!' (Foto: aangeleverd)

WORMER - Het waterrijke gebied van de Zaanstreek heeft altijd veel watersporters gehad. Ed en Jolanda Sybrandy dachten daarom dat er wel een watersportcentrum bij kon. In maart 2003 begonnen zij Watersportcentrum Wormer. In een nieuw pand, met prachtig uitzicht op authentieke Zaanse huisjes, gelegen aan de druk bevaren Zaan.


"Supermodern, maar ouderwetse service", karakteriseren Ed en Jolanda hun onderneming. "Hier ben je nog klant." Loop je van de showroom de winkel binnen, dan valt gelijk de zelfgemaakte bar op. Steevast krijgen de mensen aan deze 'bootbar' een kopje koffie. "Een houten zeilboot is op originele wijze omgetoverd tot bar", zeggen Ed en Jolanda.
De vestiging, service en diensten van His Watersport binnen Watersportcentrum Wormer sinds oktober 2016 zijn ondertussen bekend bij de vele klanten. Pim Bakker is volgens Ed en Jolanda een gedreven en gepassioneerde technicus waar het gaat om onderhoud en reparatie van buitenboordmotoren. Dit gedeelte binnen Watersportcentrum Wormer valt geheel onder zijn verantwoordelijkheid en hij biedt hierin de klant graag vakkundigheid, advies en goede service.
Watersportcentum Wormer is dealer van Jobe (waterskiën, funboards en dergelijke), Suzuki-rubberboten, Nimarine-rubberboten, Suzuki-buitenboordmotoren, Marlin-trailers en Alumacraft-aluminium Jon boten. "Tevens hebben wij een perfecte lijn sloepen van het merk Admiral in de lengte 4.40 tot 6.25 meter en natuurlijk mogen we de Beneteau console boot niet vergeten. Sinds vijf jaar hebben we een polyester reparatielijn aangelegd. Bovendien beschikken we over een mooie showroom met boten en motoren, een werkplaats en een ruime opslag: genoeg voor een watersportcentrum van formaat. We zijn echt allround gespecialiseerd."
"Of u nu voor een onderdeel naar Wormer komt of voor een buitenboordmotor, sloep of reparatie aan boot of motor... één ding weten we zeker, u gaat altijd tevreden naar huis." Watersportcentrum Wormer bevindt zich op Veerdijk 26 in Wormer. Meer informatie via tel.: 075-6406309 en de website: www.watersportcentrum-wormer.nl. Meer over His Watersport via tel.: 075-6424988 en www.hiswatersport.nl.

Artikel geplaatst op donderdag 01 maart 2018 - 09:40