Rodi

'Wij zijn specialist in het renoveren van keukens met loslatend folie'

V.l.n.r.: Het team van Keukenspuiten1dag.nl, Ronald de Visser, Maarten Bakker, Martine Mell en Dyon de Visser. (Foto: Daan Ruijter/Rodi Media)

WESTKNOLLENDAM - Wie zijn jarenlang oude keuken langzamerhand ziet verpieteren en vindt dat deze aan een metamorfose toe is, kan bij Ronald de Visser aankloppen. De eigenaar van Keukenspuiten1dag.nl uit Westknollendam is gespecialiseerd in het spuiten van keukens en kan dit regelen. De ondernemer legt uit hoe het in zijn werk gaat.


Met een team van in totaal vier mensen helpt Keukenspuiten1dag.nl haar klanten. "Wij komen bij de mensen thuis langs om hun keuken te bekijken. We maken dan ter plekke een offerte. Bij akkoord plannen we in overleg met de klant een startdatum in voor de werkzaamheden. De demontabele delen halen we op, zoals deuren, lades, plinten en lijsten. Die behandelen we in onze werkplaats, spuiten we in onze keukenspuitcabine en plaatsen we later weer terug. De vaste delen, zoals de zijkant van koelkasten en keukenkastjes, rollen we ter plekke. Verder geven we een indicatie wanneer de keuken klaar is. Meestal is dat na anderhalve week", vertelt Ronald.

"Uiteraard kunnen onze klanten hun gewenste kleuren uitkiezen. We kunnen bijna alle kleuren maken. We spuiten met milieuvriendelijke meubellak die twee componenten bevat: verf en een verharder. Daardoor wordt het materiaal harder en is er minder snel schade. Om de nieuwe uitstraling van de keuken compleet te maken is het ook mogelijk om de handgrepen te vervangen. Wij passen dan de greepgaten netjes aan. We verkopen zelf geen grepen."

Ronald de Visser komt oorspronkelijk uit de autospuiterijbranche. “Daarom leveren wij de kwaliteit van een auto.” De ondernemer startte een kleine tien jaar geleden zijn eigen bedrijf Keukenspuiten1dag.nl. Inmiddels spuiten hij en zijn personeel 170 keukens per jaar. Ronald heeft nog altijd plezier in zijn vak. ”Het is prachtig om mensen blij te maken met een mooie keuken. Als ze dan ook nog een mooie review schrijven, is dat kicken!” Bij Keukenspuiten1dag.nl heeft de klant 5 jaar garantie.

Mensen kunnen via de website www.keukenspuiten1dag.nl een vrijblijvende offerte aanvragen of via tel.: 06-16911310 bellen voor informatie. Meer over de werkwijze is te vinden op de website.

Artikel geplaatst op dinsdag 20 maart 2018 - 17:21