Rodi

'Dit is wat mijn vader gewild zou hebben'
Rietveld Openhaarden feestelijk heropend

Demi en Jeffrey Weeteling-Rietveld, Sita Rietveld en Julia en Sabine Weeteling-Rietveld voor de showroom. (Foto: Daan Ruijter/Rodi Media)

WESTKNOLLENDAM - De hoofdentree en de ingang van de showroom zijn met ballonnen versierd. Op het terrein staat een kleine partytent waar de gasten fris, bier, wijn, koffie, thee en meer kunnen inschenken. Partyservice Drommels deelt bovendien diverse hapjes uit. Het was woensdag 21 maart op en top feest bij Rietveld Openhaarden. Eigenaren Jeffrey Weeteling en Sabina Weeteling-Rietveld vierden dat ze verhuisd zijn naar een prachtige landelijke locatie in Westknollendam.


Nadat Jeffrey, Sabina, hun dochters Demi en Julia en oma Sita alle gasten verwelkomden, nam Sabina rond de klok van half twee het woord. "Het is de geboortedag van mijn vader, Jaap Rietveld. Hij was vandaag 73 jaar geworden. Inmiddels is hij al 15 jaar niet meer bij ons. Hij is samen met mijn moeder, Sita, Rietveld Openhaarden gestart in 1996. Ongeveer twee jaar na zijn overlijden zijn wij onder goedkeuring van mijn moeder verdergegaan met Rietveld Openhaarden. Dit is wat mijn vader gewild zou hebben. Ik ben ook supertrots dat wij de naam Rietveld Openhaarden kunnen voortzetten."

Sabina is ook supertrots op haar man. "Wat hij wel allemaal niet gedaan heeft om de showroom zo mooi te krijgen!" Hij was echter lang niet de enige en dus bedankt ze ook alle partijen, familie en vrienden die hebben geholpen om de droom tot stand te brengen hartelijk. Ze geeft haar schoonouders en moeder bloemen, waarna het grote moment is aangebroken. Sabina vraagt haar moeder om het lintje van de showroom door te knippen en officieel te openen. Na de openingshandeling gaan de gasten naar binnen en zien ze wat Rietveld Openhaarden allemaal te bieden heeft.

Wie daar meer over wil weten, kan naar de website www.rietveld-openhaarden.nl gaan of contact opnemen via: tel.: 075-6120988 en e-mail: info@rietveld-openhaarden.nl. Rietveld Openhaarden bevindt zich op Westknollendam 121 in Westknollendam.

Artikel geplaatst op woensdag 21 maart 2018 - 15:24