Rodi

Spirituele kerstbeurs in Zaandam

Impressie van de spirituele kerstbeurs. (Foto: Spirituele kerstbeurs Zaandam)

ZAANDAM - In Tolhuys aan de Zaan vindt zondag 16 december een spirituele kerstbeurs plaats. Bij deze niet al te grote beurs, geheel in kerstsfeer, zijn deelnemers die volgens de organisatie vaak al jaren met veel passie vele mensen op hun levensweg hebben geholpen. "Geen vraag is hun vreemd, al doen zij geen uitspraken op gezondheidsgebied."


"In het Tolhuys aan de Zaan zijn mediums Eva Slootemaker, Ingrid Mac Gillavry en Ria Schreuder te vinden. De handlezeres/helderziende Linda Eweg is aanwezig en kan zeer nauwkeurig een stukje toekomst blootleggen, net als de sjamaan Paul Kramer. Anita Steelink, Petra Vergers en Sonja Per helpen mensen door middel van kaartleggingen en hun helderziende vermogen. Samira Mulder gebruikt het Siberische Orakelspel en Greetje van Roon kan je alles vertellen van wat zij in je hand ziet. Anna Eberlein is de healer die je onder andere kan leiden door de Helende Reis."
De beurs is van 11.00 tot en met 17.30 uur geopend. De entree bedraagt 5 euro en kinderen tot en met 12 jaar kunnen gratis naar binnen. Parkeren is gratis, indien niet over de brug richting centrum wordt geparkeerd. Tolhuys aan de Zaan bevindt zich op Westzijde 216 in Zaandam.

Artikel geplaatst op maandag 10 december 2018 - 09:05