Rodi

'Samen spelend leren en samen opvoeden'
Moeder en dochter openen derde locatie Kinderopvang Boefje

Moeder Marga van Veen en dochter Angela Grooters. (Foto: Kinderopvang Boefje)

WORMER - Marga van Veen en haar dochter Angela Grooters openen begin april de derde locatie van Kinderopvang Boefje. Dat gaan zij doen op Koetserstraat 16 in Wormer.


"Kinderopvang boefje Wormer beschikt over ruime speelruimtes met voor elke groep een eigen, ruime slaapkamer. Door met horizontale groepen te werken ontstaat er kleinschaligheid en biedt Boefje een optimale en verantwoorde kinderopvang in een kindvriendelijke, veilige, gezellige, huiselijke en hygiënische kinderomgeving. Horizontale groepen wil zeggen dat de kinderen in dezelfde leeftijdscategorie op één groep zitten. Wij denken mee met de ouders en zijn flexibel", aldus Marga en Angela (moeder en dochter) en Charity Bolhoeve (locatiemanager), die de dagelijkse leiding in handen hebben.

"Onze pedagogisch medewerksters zijn allen gespecialiseerd en geschoold in Vroeg Voorschoolse Educatie (VVE). Het vierogenbeleid staat centraal. De opvang is gebaseerd op het principe dat kinderen zich met een eigen ontwikkelingstempo in een uitdagende omgeving volledig kunnen ontplooien en hierdoor goed voorbereid naar de basisschool gaan. De ouders spelen in dit groeiproces een belangrijke rol en ontvangen periodiek informatie over de voortgang en ontwikkeling van de kinderen."

"Tevens is Kinderopvang Boefje een erkend leerbedrijf. Dat wil zeggen dat leerlingen die voor PW3 en/of PW4 in opleiding zijn bij ons leren en ervaring kunnen opdoen. Wij zijn aangesloten bij kenniscentrum SBB. De mooie inspectierapporten die wij jaarlijks ontvangen van de GGD kunt u inzien op onze website www.kinderopvangboefje.nl."

Kinderopvang Boefje is een naar eigen zeggen professionele organisatie voor de dagopvang van kinderen in de leeftijd variërend van 0 tot 13 jaar. De opvang is in 2009 door Marga van Veen en haar dochterAngela Grooters opgericht. "Schrijf uw Boefje nu in en maak gebruik van gratis opvangdagen", aldus Marga en Angela. "Voor meer informatie bezoek onze website www.kinderopvangboefje.nl/openingsactiewormer." Meer informatie over Kinderopvang Boefje is ook te verkrijgen via 075-6153678, info@kinderopvangboefje.nl en www.kinderopvangboefje.nl. De kinderopvang is maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 18.30 uur geopend. De nieuwe locatie komt op Koetserstraat 16 in Wormer.

Artikel geplaatst op maandag 04 februari 2019 - 13:15