Rodi

Computerhulp voor minima

Peter Janneman van 075 Computer Service. (Foto: 075 Computer Service)

WORMER - In onze samenleving zijn er nog altijd mensen die in een minimasituatie verkeren. Zij hebben vaak onvoldoende middelen om bijvoorbeeld een computer aan te schaffen, tegenwoordig een zo goed als onmisbaar apparaat in het dagelijks leven. 075 Computer Service uit Wormer kan helpen bij computerproblemen.


"Gemeentes en stichtingen kunnen mensen in een minimasituatie soms aan een computer helpen, maar bij computerproblemen kom je nog niet verder. Daarbij kunnen wij een helpende hand bieden", vertelt Peter Janneman van 075 Computer Service. "Wij vinden het vooral belangrijk dat kinderen uit minimahuishoudens over een goedwerkende computer voor hun studie en verdere ontwikkeling voor een goede toekomst beschikken."
Mensen kunnen hun computerproblemen melden bij het sociaal wijkteam bij hen in de buurt of een aangewezen instantie die ze helpt omdat ze in een minimasituatie verkeren. De contactgegevens van de sociale wijkteams in Zaanstad zijn te vinden op www.swtzaanstad.nl en voor Wormerland op www.wormerland.nl.

Artikel geplaatst op maandag 11 februari 2019 - 14:08