Rodi

PWN biedt mobiel betalen in de duinen aan

(Foto: aangeleverd)

DE EGMONDEN - Bezoekers van het Noordhollands Duinreservaat hebben een duinkaart nodig. Wie nog niet over een duinkaart beschikt, kan een dagkaart kopen bij een van de automaten in het duingebied. En sinds kort verkoopt PWN de dagkaart ook via een app.


Bezoekers van het Noordhollands Duinreservaat hoeven niet meer in de rij te staan voor een dagkaart. PWN biedt sinds kort de mogelijkheid om ook met de smartphone – via MyOrder app – een dagkaart te bestellen en te betalen. Lukas Steenbrink van PWN: ‘Dit kun je bijvoorbeeld doen wanneer je thuis bedenkt dat je wilt gaan wandelen of als de rij bij de kaartautomaat erg lang is. Via de MyOrder app krijg je bij het binnenlopen van het Noordhollands duingebied een signaal dat je een duinkaart nodig hebt, waarna je deze direct kunt betalen, via Ideal of via MiniTix als je daar saldo op hebt. Met het online ticket wil PWN aansluiten bij de behoefte aan mobiele betaalmogelijkheden van een groeiende groep bezoekers. Via MyOrder biedt PWN dagkaarten, weekkaarten en ruiterkaarten. Jaarkaarten zijn te koop via www.pwn.nl/duinkaart.

Werkwijze

1. Download de MyOrder app gratis vanuit de App Store of Google Play.
2. Ga naar ‘Overige’ en kies ’PWN Duinkaart’, bestel een toegangskaartje en betaalt via MiniTix, iDEAL, PayPal of Creditcard.
3. Bij controle kunnen bezoekers het digitale kaartje tonen op hun smartphone.

Artikel geplaatst op donderdag 20 februari 2014 - 10:10Reacties (2)


Ria buis 8 maanden geleden

De app my order gaat verdwijnen per 1 oktober !
Hij word vervangen door een app waarmee je alleen kunt tanken en parkeren . Alle andere categorien verdwijnen . Ik kocht mijn dagkaart altijd via de app omdat er bij Bakkum geen automaat staat. Word er een andere app gebruikt vanaf 1 oktober ??

Rob 7 maanden geleden

@Ria buis: Ik heb PWN daarover gemaild en dit was hun antwoord:
"Vanaf 1 oktober is het inderdaad niet meer mogelijk om via MyOrder een digitale duinkaart te kopen. PWN is de duinkaartapplicatie aan het uitbreiden met meer producten en hier zit ook het kopen van een dagkaart bij. Helaas zijn er bij het testen enkele fouten naar voren gekomen en konden we hem nog niet doorzetten. Er wordt heel hard aan gewerkt om de mogelijkheid van een dagkaart via de PWN-site aan te schaffen te realiseren."

Wordt dus aan gewerkt.

Reageer