Rodi

Ook nieuwe Senioren Rockschool naar Paradiso

Het afgelopen seizoen van de Senioren Rockschool Heerhugowaard werd afgesloten met een optreden in de Amsterdamse poptempel Paradiso. (aangeleverde foto)

HEERHUGOWAARD - Wegens het overweldigende succes van de Heerhugowaardse Senioren Rockschool hebben Jeroen Booy en Judith Vonk, de drijvende krachten achter de Rockschool, het initiatief genomen voor twee nieuwe groepen.

Rock ‘n’ Roll is zo’n beetje zestig jaar oud, maar nog springlevend. En de zestigplussers van nu ook. Daarom is er de Senioren Rockschool. Omdat het leuk is om na jaren weer muziek te maken, of juist om die langgekoesterde droom nu eindelijk te realiseren: zingen of spelen in een rockband. Aan de succesformule van de ’Golden Oldies’ hebben Jeroen en Judith niets veranderd. Gewoon weer repeteren, veel gezelligheid, een tournee vanaf januari tot en met mei en nieuwe muziekliefhebbers ontmoeten. Dit zijn de ingrediënten voor deelname aan de Senioren Rockschool. De wekelijks repetities beginnen woensdag 9 september en duren tot en met mei 2016 (met uitzondering van de schoolvakanties).


Paradiso


Judith: ,,Wij hebben in beide groepen nog plaats voor muzikanten op alle instrumenten, zangers en zangeressen. En iedereen vanaf vijftig jaar is welkom. Men behoeft alleen een instrument mee te nemen, de rest wordt door mij en Jeroen verzorgd. Wie nieuwsgierig is, kan ook terecht op de Facebook-pagina Senioren Rockschool. Gedurende in totaal 33 repetities van twee uur worden de deelnemers klaargestoomd voor de tournee die bestaat uit zes optredens, met als kers op de taart een optreden in de Amsterdamse poptempel Paradiso." De repetities vinden iedere woensdag plaats in muziekstudio Jottem aan de Industrieweg 4 in Wormerveer. Er zijn twee repetitiesessies, namelijk van 13.00 tot 15.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur. Alles staat onder professionele muzikale leiding van Jeroen Booy, bekend als drummer van The Scene en Roberto Jacketti & the Scooters. De organisatie en groepsbegeleiding is in handen van Judith Vonk.

Meer weten of aanmelden? Mail naar Judith Vonk via senioren.rockschool@gmail.com.

Artikel geplaatst op donderdag 09 juli 2015 - 10:33