Rodi

Dentall Company groot succes in Wormerveer

Dentall Company. (Foto: aangeleverd)

WORMERVEER - Sinds enige tijd heeft Dentall Company haar deuren aan de Bonte Ruiter in Wormerveer geopend. Dit is zeker niet ongemerkt voorbijgegaan want inmiddels hebben vele mensen hun weg naar de praktijk weten te vinden.


Tandprotheticus Willem Launspach heeft ruim 40 jaar ervaring in deze branche. Het succes van de praktijk ligt hoofdzakelijk in het feit dat Willem de cliënten behandeld en ook zelf de protheses vervaardigd. Het grote voordeel hiervan is dat er vooral een persoonlijke en individuele behandeling plaatsvindt. Een standaardprothese is dan ook niet aan de orde. Willem zegt: "Iedereen is anders en ik zie graag de hele persoon en gezicht bij de prothese die ik ga maken. Dat maakt het voor mij iedere keer weer een uitdaging om voor iedere cliënt een prothese op maat te maken. Ik overleg met de cliënt in de pasfase de kleur en stand van de tanden en kiezen zodat ik dit direct waar nodig in bijzijn van de cliënt kan aanpassen. Samenwerken voor het beste en mooiste resultaat!"
Ook bij de kleinschalige opzet van de praktijk voelen cliënten zich op hun gemak en brengt de gemoedelijke en ontspannen sfeer met zich mee. Het gratis inloopspreekuur op donderdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur is een succes. Voor veel mensen is de drempel voor het maken van een afspraak hierdoor verlaagd en kan men vrijblijvend en wanneer het hen uitkomt binnenlopen.
"Aangezien het tegen het einde van het jaar loopt en veel mensen hun eigen risico van de zorgverzekeraar al hebben opgemaakt maken velen juist nu nog een afspraak voor het vervaardigen van een prothese. Omdat wij overeenkomsten hebben met de meeste zorgverzekeraars kunnen wij rechtstreeks naar de verzekering declareren. Heeft u uw eigen risico van dit jaar al verbruikt? Bel dan voor een afspraak 075 8080161 of loopt u binnen tijdens ons gratis inloopspreekuur iedere donderdag van 16.00 tot 17.00 uur aan de Bonte Ruiter 16 in Wormerveer. U bent van harte welkom."

Artikel geplaatst op maandag 19 oktober 2015 - 09:18