Rodi

Dolle beestenboel

STOMPETOREN - Toneelgroep Wapenspel speelt vrijdag 17 en zaterdag 18 maart het kluchtige blijspel 'Een dolle beestenboel' in het Schermerwapen aan Oterlekerweg 3 in Stompetoren. De voorstelling begint beide dagen om 20.15 uur. Kaarten kosten 5,- euro.


Plaats van handelen is een dierentuin. Deze dierentuin is de goedkoopste dierentuin van Nederland. Goedkoop zijn niet alleen de toegangskaartjes, maar ook de oplossingen die de directrice laat uitvoeren voor de dierenverblijven. Ze is er van overtuigd dat kippengaas ook apen tegenhoudt. Daarnaast blijkt dat ze ook goedkoop personeel heeft aangenomen. Dit personeel heeft weinig verstand van dierenverzorging. Niettemin hoopt de directrice dat de koning hoogstpersoonlijk het nieuwe apenverblijf komt openen. Wanneer de Rijksvoorlichtingsdienst eerst een vooronderzoek laat uitvoeren door een rancuneuze ambtenaar is de chaos compleet. Kaarten zijn te koop aan de zaal, via e-mail: wapenspel@ziggo.nl of bij Wil Plekker, tel. 072-5039632.

Artikel geplaatst op donderdag 16 februari 2017 - 08:49Reacties (1)


Toneelgroep Wapenspel ongeveer 1 jaar geleden

Beste lezers, Onze uitvoering is niet dit weekend maar op vrijdag 17 maart en zaterdag 18 maart, dit willen we graag even laten weten zodat u niet voor niets voor de deur staat dit weekend. Dus heel graag tot 17 en 18 maart in Stompetoren!

Reageer