Rodi

Goedverblijf.nl in de race voor Zoover Award 2017

(Foto: aangeleverd)

Westerhaar-Vriezenveensewijk - Goedverblijf.nl hotelarrangementen uit Westerhaar is wederom genomineerd voor de Zoover Awards. Goedverblijf.nl maakt kans op een award in de categorie Hotelaanbieder Large.


De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen in de reisbranche. De Awards geven sinds een aantal jaren erkenning aan de best gewaardeerde reisorganisaties in Nederland. Door te stemmen op gezichtsbepalende organisaties in de reisbranche, bepaalt de consument wie er wint. Bij de naderende editie, kent de verkiezing een aantal wijzigingen ten opzichte van voorgaande jaren.

Beste hotelaanbieder 2016
Vorig jaar wist Goedverblijf.nl de award voor ‘Beste hotelaanbieder’ in de wacht te slepen. Dit jaar is de opzet van de verkiezing aangepast. Grootste wijziging in het format van de 2017 editie is het verdwijnen van de indeling van de Zoover Awards ‘beste’ en ‘populairste’. Zoover vraagt de consument nu een stem uit te brengen op een reisorganisatie waar hij of zij de meest positieve ervaring mee heeft en ziet het hierbij meer als ‘favoriete’ reisorganisatie.

Om organisaties van verschillende groottes evenveel kans te laten maken op het winnen van een award is er een verdeling gemaakt in ‘Zoover Awards L’ en ‘Zoover Awards XL’. Een organisatie met minder dan 24 miljoen omzet per jaar behoort tot de categorie 'L'. Een organisatie met meer dan 24 miljoen behoort tot de categorie 'XL'.

Titelverdediger
U kunt Goedverblijf.nl helpen om opnieuw de felbegeerde Zoover Award in de wacht te slepen door te stemmen via www.zooverawards.nl/goedverblijf

Prijzenpakket
Door te stemmen maakt u zelf ook kans op een mooie prijs. Er wordt een vakantie voor twee personen t.w.v. €900 verloot én wekelijks een vakantiepakket t.w.v. € 150,- van fonQ.nl! Iedereen die een stem uitbrengt ontvangt als bedankje sowieso een fonQ.nl kortingscode t.w.v. €7,50 te besteden in de webshop. Tot 31 maart 2017 kan er gestemd worden.

Award Show in Amsterdam
Op 3 april wordt de top 3 per categorie in willekeurige volgorde bekend gemaakt en uitgenodigd voor de feestelijke Award uitreiking. Op 6 april 2017 vindt de feestelijke Award uitreiking plaats in Amsterdam.

Goedverblijf.nl
Goedverblijf.nl werd in 2012 opgericht door Robin Schepers uit Kloosterhaar. Sinds mei 2015 is het bedrijf gehuisvest in Westerhaar. Via de website alsook telefonisch kunnen consumenten voordelige hotelarrangementen boeken bij 3- en 4-sterren hotels in Nederland, Duitsland & België. Er worden complete meerdaagse arrangementen aangeboden tegen aantrekkelijke condities.

Artikel geplaatst op dinsdag 28 maart 2017 - 11:13

Foto's