Rodi

‘Het moet perfect zijn’
Herenmodezaak Marc Edwards onderscheidt zich in kwaliteit

Marc en Edward runnen de herenmodezaak Marc Edwards in Haarlem en Bussum. (Foto: aangeleverd)

HAARLEM – Marc Steenberen en Edward Hidding runnen samen de herenmodezaak Marc Edwards: één winkel in Haarlem en één in Bussum. De heren hebben beide jaren lange ervaring in de mode en besloten twee jaar terug zich te storten op hun eigen zaak: Marc Edwards. “Hier kunnen we kwijt wat we in andere winkels missen. Alles wat hier hangt, past bij ons. Dít is wie wij zijn.”


De onlangs verbouwde winkel in Haarlem is licht en overzichtelijk. Marc Edwards toont kleding en accessoires voor de zakelijke man, maar ook informele en sportief casual is hier verkrijgbaar. Goede pasvormen, mooie stoffen en de beleving rond een merk vinden de heren belangrijk. De zoektocht naar producten die aan hun strenge eisen voldoen, is iets wat beide Marc en Edward dagelijks bezig houdt. Op beurzen, in vaktijdschriften, maar ook gewoon online en op straat houden ze de trends nauwlettend in de gaten. “We werken veel met Italiaanse merken. Die voldoen aan al onze eisen en doen het erg goed bij onze klanten”, legt Marc uit. Het brede aanbod aan merken, kleding en accessoires maakt Marc Edwards uniek in de regio.
Marc en Edward leerden elkaar kennen in de modebranche. Beiden hadden de nodige ervaring opgedaan voordat zij de sprong in het diepe waagden. “Op een gegeven moment dachten we ‘wij kunnen dit ook zelf, maar dan beter’. We onderscheiden ons door de goede service en door de mooie producten”, aldus Marc. Marc en Edward zijn zelf altijd aanwezig in de winkels. Daarnaast is er voldoende professioneel opgeleid winkelpersoneel aanwezig om de service en een uitgebreid advies te garanderen, ook op de drukke momenten zoals de zaterdag. “Door te luisteren naar onze klanten, passen we het assortiment in een snel tempo aan. Deze winkel past bij ons. Geen grote keten, maar eerlijk en professioneel advies. We beschermen datgene wat bij ons past en zoeken voor alles een oplossing. Wat we doen, staat dichtbij onszelf”, legt Edward uit.
Aan ‘nee’ verkopen hebben beide heren een hekel, dus als een klant iets wil wat niet op voorraad is, zetten de heren alles op alles om het toch te regelen. “Wie hier iets aanschaft, loopt tevreden de deur uit. Een goed geklede man, is onze reclame. En dan moet het perfect zijn. En als het nét niet perfect is, zorgen we er voor dat het – in samenwerking met onze kledingmakers – perfect wordt. Een klant die tevreden de winkel uitstapt geeft ons de voldoening die nodig is in het vak.”
Marc Edwards is gevestigd aan de Grote Houtstraat 59 in Haarlem en Nassaulaan 11 in Bussum. Kijk voor meer informatie op marcedwards.nl.

Artikel geplaatst op donderdag 30 maart 2017 - 06:38

Foto's