Rodi

Monique en Ronald winnen nieuwe auto

Monique en Ronald uit Wormerveer werden thuis verrast met een Volkswagen up! door mee te spelen met de VriendenLoterij. (Foto: Roy Beusker)

WORMERVEER - Goed nieuws voor Monique en Ronald uit Wormerveer. Zij wonnen een Volkswagen up! bij de VriendenLoterij. Monique en Ronald werden thuis verrast met hun prijs.


Monique kan haar geluk niet op: "We wilden al graag een nieuwe auto en met keuze uit drie medailleprijzen hebben we daar ook voor gekozen. We zijn er superblij mee!" Deze maand houdt de VriendenLoterij samen met Het Vergeten Kind een nationale actie voor kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie. De uitreiking aan Monique en Ronald gebeurde daarom op een speciale manier. Zij konden kiezen uit drie medailles die symbool staan voor drie verschillende prijzen. RTL 4 zond de uitreiking van de prijs vrijdagavond 8 september uit.
Op dit moment houdt de loterij samen met Het Vergeten Kind de VriendenLoterij PrijzenMarathon. Iedereen die tot en met zaterdag 30 september gaat meespelen met de VriendenLoterij, draagt bij aan de bouw van één grote, liefdevolle plek voor tienduizenden kwetsbare kinderen in Nederland: Het Huis van Het Vergeten Kind. Hier kunnen kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie hun zorgen en ellende opzijzetten. Meer informatie is te vinden op: vriendenloterij.nl/aandacht.

Artikel geplaatst op dinsdag 12 september 2017 - 14:29