Rodi

Vaarkaart West-Friesland online

REGIO – Varen zit de West-Fries in het bloed; ’s avonds een rondje varen in de stilte van de polder, of in het weekend met familie en vrienden het water op. De honger naar een goede en overzichtelijke vaarkaart kan nu worden gestild.


Het Recreatieschap Westfriesland heeft het gehele vaarroutenetwerk in West-Friesland voor kano’s, sloepen en fluisterbootjes overzichtelijk als nieuwe kaart vormgegeven. Naast de overzichtskaart van West-Friesland zijn er deelkaarten voor de vaarroutes die bewegwijzerd zijn middels het knooppuntensysteem in het gebied Enkhuizen-Stede Broec en Medemblik. Er is ook een kaart voor het Koggengebied. De routes zijn (gratis) te downloaden op www.recreatieschapwestfriesland/recreëren/varen.
Om de kaart actueel te kunnen houden verspreidt het Recreatieschap Westfriesland de kaart zo veel mogelijk digitaal naar onder meer gemeenten en VVV’s.

Artikel geplaatst op donderdag 11 juli 2013 - 14:53Reacties (2)


J.v.d.Merwe langer dan 4 jaren geleden

Op verschillende manieren geprobeerd om de vaarroutes van de omgeving Enkhuizen- Stede Broec te downloaden, maar steeds krijg ik de mededeling dat; "Deze pagina kan niet worden weergegeven."
Wat is er aan de hand?

J.Vriend 4 maanden geleden

Het lukt mij ook niet.
Wat is de maximale doorvaar breedte en minimale hoogte in de West -Friesland vaarroute

Reageer