Rodi

Overwinningen worstelaars De Halter

ZAANDAM - Een aantal worstelaars van krachtsport- en worstelvereniging De Halter is in de prijzen gevallen. In verschillende gewichtsklassen deden de
Tijdens het Gouden Gordeltoernooi in Belgie heeft vrije stijl worstelaar Jurgen Kaaijmolen de zilveren medaille veroverd. In zijn gewichtsklasse -45 kg had hij louter tegenstanders uit de voormalige Sovjet-Unie. Vooral de halve finale was zeer spannend. Door goed grepenspel verraste Kaaijmolen zijn sterke tegenstander en won hij dik verdiend op touché. In de finale had er veel meer ingezeten. Jurgen stond in de eerste ronde met 4-0 voor maar door een fout verraste zijn tegenstander hem en zilver was zijn deel.
Vier vrije stijl worstelaars van De Halter Zaandam hebben in Utrecht allen de eerste prijs gewonnen in hun gewichtsklasse.
Saban Bar was de sterkste in de -55 kg en pakte door veel vechtlust de eerste plaats
Soheir Sakhi was in de -65 kg niet te stoppen en gooide elke tegenstander vol op hun rug en won alles op touché.
Giovanni Pinho knokte zich door veel vechtlust naar het goud in de -70 kg.
Marley DiBuono was de sensatie van de dag in de -35 kg. Elke tegenstander werd door zijn goede beenaanvallen verrast en opgevouwen.
Door zijn spectaculaire optreden pakte hij niet alleen het goud, maar ook nog de stijlprijs.

Artikel geplaatst op maandag 28 oktober 2013 - 09:25Reacties (3)


marley translation missing: nl.datetime.distance_in_words.almost_x_years geleden

hoi kaasmaan wees een weeshuiss

noob ongeveer 1 jaar geleden

jij noob

kap[styopkejantje ongeveer 1 maand geleden

jantje ging op pad hij ging op pad logistahjaapie Hier op het blog heb ik al vaak geroepen dat ik gek ben op pannenkoeken. Dat hoef ik jullie niet meer te vertellen. Er staan al meerdere recepten voor en met pannenkoeken online. (klik hier om alle pannenkoek-recepten te bekijken) Maar vandaag deel ik er nog een extra pannenkoekenrecept. Ik kan het niet laten..

Tot vandaag ontbrak er nog een basisrecept voor pannenkoeken hier op Brenda Kookt. Natuurlijk kun je pannenkoekenmix uit een pakje gebruiken maar dat is eigenlijk helemaal niet nodig. Met dezelfde moeite stel je zelf je pannenkoekenmix samen.

Bij deze deel ik mijn basisrecept voor heerlijke pannenkoeken. Basis, zoals het eigenlijk hoort. Zodat je de pannenkoeken zelf kunt beleggen met wat jij lekker vindt. Ik ga meestal voor een hele simpele (maar super lekkere) topping zoals stroop (mijn lievelings), geraspte kaas of suiker (gewone, geen poedersuiker).

Wat is jouw lievelingsbeleg voor de pannenkoek? En wanneer is het bij jou thuis weer tijd voor pannenkoeken en staan deze bij jou op tafel?

Reageer