Rodi

Brandweerman Sam in de Stadsschouwburg

HAARLEM - Kinderheld Brandweerman Sam beleeft dinsdag 25 april in Stadsschouwburg Haarlem een nieuw avontuur. Sam beleeft samen met zijn vrienden en zijn trouwe brandweerwagen Jupiter weer een spannend avontuur.


De Circusdirecteur heeft alles voorbereid en kijkt uit naar een fantastische show, maar de ondeugende Norbert Puk weet als altijd de boel al snel in de war te schoppen. Gelukkig staan Brandweerman Sam en zijn team altijd paraat.

Kom verkleed


Brandweerman Sam nodigt alle bezoekers uit om verkleed als brandweerman of circusartiest naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide Meet & Greet.

Deze vrolijke familiemusical is een productie van Van Hoorne Entertainment. Dinsdag 25 april, aanvang 14.25. Stadsschouwburg Haarlem, Wilsonplein 23, Haarlem. Kaartprijs vanaf € 12.00 Reserveringen: www.theater-haarlem.nl of telefonisch 023 512 12 12 Exclusief reserveringskosten. Kijk voor meer informatie op www.vanhoorne.com/brandweermansam.

Artikel geplaatst op woensdag 19 april 2017 - 16:56Reacties (0)


Reageer