Rodi

Blues Club Transfer Night

HAARLEM - De bluesavonden in Circus Hakim zijn gestart met de naam ‘Blues Club De Keij’. De mensen achter bluesclub De Keij hebben, vanaf 11 december 2015, een stevige basis gelegd. Vanaf februari 2017 is het stokje echter overgedragen aan de oorspronkelijk Haarlemse muzikant Robbert Fossen. Zijn ‘Fossen Events’ verzorgt in samenwerking met Circus Hakim nu de programmering. Tijdens de bluesnight van 21 april zal deze 'overdracht' het thema van de avond zijn.


Deze overdracht zal in aanwezigheid zijn van al die mensen in het publiek die inmiddels een vaste groep trouwe bezoekers vormen. De gewezen huisband 'PB & The Jags' zullen vanzelfsprekend op deze avond nog eens acte-de-présence geven, maar de nieuwe Nederlandse top bluesband 'Dusink Blues' zal nog een schepje bovenop deze feestavond doen.

Kees Dusink is een ervaren Nederblues-gitarist en één van de beste vertolkers van de stijl, de sound en het werk van Peter Green. En hij heeft recent een sterke formatie om zich heen geformeerd met onder andere de imposante vocalist Marc Bocken.

Circus Hakim, Korte Verspronckweg 7, Haarlem. Entree is 10 euro. Kijk voor meer informatie op www.haarlemsebluesclub.nl.

Artikel geplaatst op donderdag 13 april 2017 - 11:44