Rodi

Pieter Derks, Theo Maassen en Javier Guzman gaan buiten spelen

Pieter Derks. (Foto: aangeleverd)

BLOEMENDAAL - Eind mei staat het Bloemendaalse Caprera In Volle Bloei' met Karin Bloemen, in juni staan ook de aanstaande vader Nasrdin Dchar, Theo Maassen en Pieter Derks op het podium, om in september gevolgd te worden door 'Gut' van Sanne Wallis de Vries en Javier Guzman stelt zich opnieuw voor in 'Ga-Bie-Jer'.


Het wordt begin juni 'Vankwaadtoterger' met Theo Maassen in Heeswijk-Dinther, een week later betreedt Pieter Derks met 'Spot' het podium en Mark van de Veerdonk staat eind juni ook in De Kersouwe. Mark vervolgt de volgende dag zijn weg naar Berghem om Openluchttheater Hoessenbosch met 'Kaaskleumen' op z’n kop te zetten. Bert Gabriëls speelt 'Van Mij Mag Het' eind juni in Mariahout.

Maar er is meer, véél meer! De openluchttheaters bieden van mei tot en met september meer dan 500 voorstellingen, concerten en festivals aan voor jong tot oud, met pop, jazz, klassiek, wereldmuziek, opera, theater, comedy & cabaret, toneel en film. Dat allemaal in combinatie met de gezellige sfeer van het openluchttheater: een buitengewone belevenis! Voor meer informatie over de openluchttheaters in Nederland (locaties, programma’s en kaartverkoop): www.openluchttheaters.nl.

Artikel geplaatst op donderdag 18 mei 2017 - 12:57Reacties (0)


Reageer