Rodi

Shoot Your Shot # 13
Dé filmcompetitie van de Filmschuur

HAARLEM - Shoot Your Shot is dé unieke filmcompetitie van Haarlem en omstreken. Dit jaar is het thema 'spanning!'. Inschrijven voor de dertiende editie kan vanaf heden.


Tijdens deze competitie kunnen jongeren onder begeleiding van professionals uit de filmwereld een film maken en hun talenten ontwikkelen. Deelnemers zijn vrij in het kiezen van het genre (bijvoorbeeld een videoclip, animatiefilm, spannende speelfilm of fictieve vlog) en de inhoud van de film. De duur van de film moet minimaal 1 minuut en maximaal 5 minuten zijn. Deelnemers krijgen een workshop van filmmaker Bram Schouw van onder andere Broers en een montageworkshop in samenwerking met Open Studio.
Uit alle inzendingen kiest de Filmschuur een aantal films voor de feestelijke finale op 17 december. De winnaar krijgt een waardebon van Open Studio en mag deelnemen aan de jury van een Nederlands Filmfestival. De winnende film wordt een week als voorfilm vertoont in de Filmschuur.

Meedoen?


Jongeren tussen de 15 en 21 jaar kunnen zich tot 5 oktober inschrijven. Deelnemen aan Shoot Your Shot #13 kost 10 euro. Deelnemer zijn zelf verantwoordelijk voor de apparatuur, opnames en montage. Kijk voor meer informatie op shootyourshot.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 05 september 2017 - 12:11Reacties (0)


Reageer