Rodi

Sofasessies’ met actrice Marian Mudder

(aangeleverde afbeelding)

HAARLEM - Actrice Marian Mudder is donderdag 21 september te gast in het Dolhuys. In haar boek ‘Sofasessies, hoe therapie mij niet heeft geholpen en vooral waarom niet’ beschrijft Marian Mudder haar dwaaltocht door de Nederlandse psychologische hulpverlening.


Jarenlang is actrice en schrijfster Marian Mudder op zoek geweest naar de juiste therapie tegen haar stressgerelateerde klachten en depressies. Ze kreeg de meest uiteenlopende en bizarre diagnoses en hierdoor juist méér problemen. Mudder fileert ze allemaal op scherpe en geestige wijze en vertelt wat haar uiteindelijk wél geholpen heeft.

Sofasessies van Marian Mudder is een openhartig, persoonlijk en humoristisch verslag van een zoektocht in therapieland. Marian Mudder (1958) is actrice (bekend van Baantjer), schrijfster en gediplomeerd coach. Eerder schreef zij de boeken Geluksblind, Volgende keer bij ons en Opium. Vanaf september tourt Marian Mudder met haar gelijknamige theatershow door het land. Tijdens Dolhuys op Donderdag zal zij een exclusieve preview van haar voorstelling geven.
‘In gesprek met’ start om 19.30 uur in het Dolhuys. In het museumcafé is vanaf 17.30 uur een maaltijd te verkrijgen voor €15,00. Graag vooraf reserveren via www.hetdolhuys.nl/bezoek/kaartverkoop/.

Artikel geplaatst op donderdag 07 september 2017 - 13:09