Rodi

Beer in de honingboom

(aangeleverde afbeelding)

HAARLEM - De muzikale voorstelling 'Beer in de honingboom' is woensdag 25 oktober van 15.00 tot 16.00 uur te zien in Bibliotheek Haarlem Centrum (Gasthuisstraat 32).


Beer heeft een probleem: Op zoek gaan naar die heerlijke honingboom uit zijn droom, of zijn vrienden helpen met al hun verschillende problemen. Hoe lost hij dat op? Er is volop gelegenheid om mee te zingen en te dansen met de liedjes die bij het boek horen. En na de (goede) afloop krijgen de kinderen een leuke kijkdoos-knutselplaat mee. En je kunt natuurlijk Beer en de honingboom kopen en er een mooie tekening in laten zetten. Speciaal voor jou.
In deze muzikale voorstelling voor kinderen van 3 jaar en ouder wordt het nieuwe prentenboek Beer en de honingboom van Jeroen Schipper en Vera de Backker gepresenteerd. Kinderen vanaf drie jaar én hun ouders zijn welkom om te komen kijken, luisteren en meedoen. De toegang is gratis voor leden en niet-leden van de bieb, maar om teleurstellingen te voorkomen is het wel nodig kaartjes te reserveren voor jou en je kind via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Artikel geplaatst op maandag 09 oktober 2017 - 14:28