Rodi

Win kaarten voor I LOVE XMAS in de Philharmonie

Michel Corten als kerstman. (Foto: Rob van Wieringen)

HAARLEM - Wie zou jij mee willen nemen naar de grootste Haarlemse kerstshow in de stad op 23 december? I Love Xmas – The Symphonic Edition speelt van 21 tot en met 23 december in een tot kerststal omgebouwde grote zaal van de Philharmonie.


Jij kunt bij de show aanwezig zijn. Stuur een mail naar pr@eglentier.nl o.v.v. naam van deze krant en vertel wie je mee wilt nemen en wie weet win jij wel 2 (extra) vrijkaarten voor de hilarische voorstelling op 23 december. De winnaar ontvangt van ons een mail met verdere gegevens. Voor meer informatie over de show: www.eglentier.nl

De kerstshow is een samenwerking van Theatergroep Eglentier, Danshuis Haarlem, Heemsteeds Philharmonisch Orkest en de Philharmonie zelf. In een zinderende regie van Marcel Kragt komen alle bekende kerstnummers voorbij. Stoelen gaan er uit, horecapunten er in en feesten maar. Zitten kan alleen op het balkon van de grote zaal.

I Love Xmas is geen gewone kerstshow. In deze show worden alle verhalen door elkaar heen gehusseld tot een hilarisch feestje der herkenning. De hoofdpersoon is een kerstman die je liever niet thuis over de vloer wilt hebben. Hij heeft het vertrouwen in de kerst opgegeven en krijgt op Kerstavond, net als Scrooge, bezoek van zijn ‘broer’ Sinterklaas en een drietal geesten. De geesten van het verleden, het heden en de toekomst van Kerstmis. Alsof dat nog niet genoeg is smeken Jozef en Maria hem om een slaapplaats. Daarnaast komen de drie koningen ook nog eens zingend langs. Allemaal proberen ze de kerstman ervan te overtuigen dat het altijd Kerstmis moet blijven. En al die kerstliedjes tussendoor mogen uiteraard hard meegezongen en gedanst worden.
I Love Xmas – The Symphonic Edition speelt op 21, 22 en 23 december om 20.30 uur in de Philharmonie, Lange Begijnenstraat 11. Kaarten en groepsarrangementen zijn te reserveren via www.theater-haarlem.nl of aan de kassa van de Philharmonie.

Artikel geplaatst op maandag 18 december 2017 - 10:08