Rodi

Kerstfeest voor iedereen

HAARLEM-NOORD / SPAARNDAM - De Immanuelkerk in Haarlem-Noord en de Oude Kerk in Spaarndam zijn al jaren een vaste kerstherberg voor jong en oud met de bekende kinderkerstmusicals, concerten van leden van het Koninklijk Concertgebouw Orkest en laagdrempelige kerstvieringen.


Dit jaar wordt daar de ‘Eerste Haarlemse Jongerenkerstnacht’ aan toegevoegd. Zondag 24 december kunnen jongeren en hun ouders vanaf 21.30 uur de Immanuelkerk binnenlopen voor warme choco en glühwein om gezellig samen kerstliedjes te zingen aan de vleugel. Om 22.00 uur vieren we de kerstnacht met prachtige kerstmuziek van een live band, Jongerenkoor aLive! en solisten. Ds. René v.d. Rijst heeft het over ‘hoe ver ga je voor vrede’.

Om 17.00 uur wordt op kerstavond in de Immanuelkerk het jaarlijkse grote kinderkerstfeest gevierd. Dit jaar wordt de in eigen beheer geproduceerde kerstmusical ‘De Kerstengel’ gespeeld, met muzikale begeleiding van een live orkestje en het Groot Haarlems Kinderkerstkoor onder leiding van Annelies Kole. Voor dit gratis toegankelijke kinderkerstfeest is reserveren noodzakelijk op www.kerkpleinhaarlemnoord.nl
Op eerste kerstdag is in beide kerken een feestelijke kerstviering om 10.00 uur. De Immanuelkerk ligt aan de van Egmondstraat 5 in Haarlem-Noord, de Oude Kerk Spaarndam aan het Kerkplein 2.

Artikel geplaatst op maandag 18 december 2017 - 10:57