Rodi

Fete des Tetes viert 5-jarig jubileum

(Foto: aangeleverd)

HAARLEM - Na vier uitverkochte edities komt hét 25 Oud en Nieuwfeest van Haarlem terug met wederom een thema waarbinnen álles kan en mag: Dans la Discoteque! Fete des Tetes viert ook nog eens haar 5e jubileumjaar, dus wordt er uitgepakt met een heuse verlichte discovloer in het thema 70s discostijl. Dit alles het Toneelschuurcafé.


Dit feest is dé uitgelezen mogelijkheid voor Haarlemse 25 plussers om Oudejaarsavond buiten de deur te vieren. Laat jezelf van een andere kant zien op dit smaakvolle Nieuwjaarsfeest! Wederom ben jij het die met je vrienden in de spotlights staat in het nieuwe jaar, vastgelegd door een top fotograaf. Naast bijzondere food & drinks is het feest compleet met het nodige entertainment, zoals DJ’s, een verlichte discovloer, een ronde Disco Bingo, extra dik licht en geluid en meer...
Ook muzikaal is Fete des Tetes niet in een hokje te stoppen. Uiteraard staat Disco centraal met dit thema, maar we gaan natuurlijk ook van disco naar house, van 80’s naar 90’s en van pop naar soul. Je bent je nieuwe jaar nog nooit zo gek begonnen als op Fete des Tetes.
Alle (ultra) early bird kaarten zijn ondertussen uitverkocht maar er zijn nog groep tickets voor 20 euro per persoon (vanaf vier personen) of regular birds voor 25 euro per persoon te koop via http://tinyurl.com/fetetickets2017 of aan de bar van het Toneelschuurcafé.

Artikel geplaatst op maandag 18 december 2017 - 13:10