Rodi

Beauty en het Beest in Stadsschouwburg Haarlem

Beauty en het beest, Maas theater en dans. (Foto: Phile Deprez)

HAARLEM - Maas Theater en dans speelt zondag 18 februari in Stadsschouwburg Haarlem de familievoorstelling Beauty en het beest (aanvang 14.30 uur). Naast acht professionele acteurs en acht professionele zangers doen tien Haarlemse kinderen en jongeren mee in de voorstelling.


Welk kind heeft de moed om het beest in de ogen te kijken? Stel je voor, zo vies en plakkerig, zo harig en wild. Maar soms moet je doorzetten, desnoods met je ogen dicht. Als je vader in gevaar is. Als er een roos is geplukt, een belofte is gemaakt. Dan moet je wel, je kan niet anders. Dan word je een held in een onvermijdelijk liefdesverhaal.
Beauty en het beest is een muzikaal theaterspektakel over een dapper meisje en een verwende prins, met twee jaloerse zussen, grappige bediendes, magische goocheltrucs, een zingend bos en een groep dappere kinderen. Een betoverend liefdesverhaal met acrobatische dans en virtuoze, meerstemmige zang voor iedereen van 8 tot 108.
Beauty en het beest wordt gebracht door professionele acteurs van Maas theater en dans en professionele zangers van het Nederlands Kamerkoor. Daarnaast spelen er tien kinderen en jongeren uit Haarlem en omgeving mee: Abele van Dam, Aline Hoefnagel, Eva Reij, Jasmijn Verhorst, Jilli Waslander, Kane Volckerijck, Puck de Vries, Roman van Heemstra, Tona Akershoek, Veerle van Meerten
Reserveren kan op www.theater-haarlem.nl of telefonisch via tel. 023 5121212. Kaarten vanaf 13 euro.

Artikel geplaatst op donderdag 01 februari 2018 - 14:53