Rodi

Betoverend jazzduo in de Pletterij

(Foto: aangeleverd)

HAARLEM - Het vernieuwende duo van contrabassist Jonathan Nagel en zangeres Marithé van der Aa staat zondag 18 februari op het podium van de Pletterij. De twee brengen ons terug tot de basiselementen van de muziek.


Een concert met een contrabas en een expressieve stem. Meer niet. Maar toch is het een complete band. De emotionele expressie van de zang van Marithé klinkt fonkelend en helder in combinatie met de warme klank en rauwe expressie van de contrabas van Jonathan. De songs verhalen over het leven van alledag. Het zijn persoonlijke verhalen hoe jonge mensen in deze maatschappij opgroeien. De steeds toenemende snelheid, de commercialisering, de eenzaamheid en verwarring. Maar tegelijkertijd de liefde voor het leven. Nieuwsgierig naar wat de toekomst hun generatie zal brengen.
Dit optreden is geselecteerd door We Are Public Haarlem, houders van de We Are Public Pas hebben gratis toegang. De Pletterij, Lange Herenvest 122 in Haarlem. Het concert begint om 16.00 uur. De toegang is 10 euro. Reserveren via www.pletterij.nl.

Artikel geplaatst op maandag 12 februari 2018 - 16:02