Rodi

Concert Haarlems Jazzkoor

Haarlems Jazzkoor. (Foto: aangeleverd)

HAARLEM - Het Haarlems Jazzkoor geeft zondag 18 maart een concert in het Rosenstock Huessy Huis in Haarlem. Het koor put uit een diversiteit aan songs uit de rijke jazztraditie van de 20e eeuw. Songs die wereldwijd in diverse variaties worden uitgevoerd en die nog altijd geliefd zijn bij het publiek.


De ruim 25 leden van het Haarlems Jazzkoor brengen met een aanstekelijk enthousiasme jazzstandards uit verschillende jazzstijlen ten gehore, onder de gewaardeerde leiding van dirigent Bas ’t Hart. Het koor wordt begeleid door hun vaste begeleidingstrio: Japser Swank (piano), John Erich (contrabas) en Joop Kooger (drums). Het programma op 18 maart zal bestaan uit oud en nieuw repertoire van het koor, met muzikale intermezzo’s van het begeleidingstrio.
Het concert op 18 maart duurt van 14.30 uur tot 16.30 uur, in de kapel van het Rosenstock Huessy Huis, Hagestraat 10 in Haarlem. Kaarten kosten 10 euro, inclusief een consumptie in de pauze. Kaarten zijn te reserveren via haarlems.jazzkoor@upcmail.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 13 maart 2018 - 16:23