Rodi

Spaans lenteconcert in Rosenstock-Huessy Huis

Monica en Manito. (Foto: aangeleverd)

HAARLEM - De uit Barcelona afkomstige zangeres Mónica Coronado en gipsyflamenco gitarist Manito geven zaterdag 12 mei een gepassioneerd concert in de kapel van het Rosenstock-Huessy Huis. Met hun warmbloedige voorstelling Melodías del Corazón neemt dit tweetal de luisteraar mee naar een wereld vol passie, weemoed hartstocht.


Bij de concerten krijgt Monica met haar temperament het publiek snel op het puntje van de stoel. Manito weet altijd met zijn virtuoze spel haar te stimuleren het onderste uit de kan te halen. Dit optreden belooft een en al vuur!
Mónica Coronado begeleidt zichzelf op gitaar. Met heldere stem zingt zij haar verhalen, verzameld en beleefd in haar zwervend bestaan als muzikant. Haar muziek is golvend, warm, ritmisch en optimistisch van toon. Manito bespeelt de Spaanse gitaar met grote gedrevenheid Het vurige spel van hem is intuïtief en rijk aan diverse stijlen en invloeden. Zijn naam is een directe verwijzing naar de Franse gitaarlegende ‘Manitas de Plata’
Het Rosenstock-Huessy Huis ligt aan de Hagestraat 10 in Haarlem. Het concert is helemaal akoestisch. De aanvang is 20.30, de entree is 12,50 euro, inclusief een consumptie. Reserveringen via info@manito.biz 06-23259107. Kijk voor meer informatie op www.monicacoronado.com.

Artikel geplaatst op maandag 30 april 2018 - 15:55