Rodi

De Dochter van de Boevenkoning

Boevenkoning. (Foto: Rudolf Mensen)

HAARLEM - De Dochter van de Boevenkoning is een boosaardig sprookje voor mensen tussen 8 en 108 jaar oud. De voorstelling is te zien op 11, 12 en 13 mei in het Haarlemmerhout Theater.


Theatergroep Eglentier doet iets wat ze nog niet eerder gedaan heeft; een familievoorstelling voor iedereen. De Dochter van de Boevenkoning is een klassieker uit het familietheater. Een flitsende, zwarte komedie, die perfect past bij de tegendraadse manier van theater maken die het publiek gewend is van Theatergroep Eglentier.
Voor de gelegenheid is de spelersgroep van Theatergroep Eglentier versterkt met een aantal bijzondere gastspelers. Hans Kluit, Lodewijk de Ruijter (beiden van Letterlievende Vereniging J.J. Cremer) en Jelle Slot (Thalia) vertolken prominente rollen. De rol van Doekje wordt vertolkt door nieuwkomer Sophie Tiddens.
Donderdag 10 mei, vrijdag 11 mei en zaterdag 12 mei om 19.30 (let op: vervroegde aanvangstijd). Zondag 13 mei een matinee om 14.30 uur. Het Haarlemmerhout Theater, Van Oldenbarneveltlaan 17. Kaarten via www.eglentier.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 01 mei 2018 - 12:01