Rodi

Een muzikale tijdreis

(aangeleverde afbeelding)

HAARLEM - Luister ademloos naar de verhalen van ‘Lang geleden…’ Zondag 20 mei nemen de acteurs alle bezoekers van Stadsschouwburg Haarlem mee op een bijzondere muzikale tijdreis door enkele spraakmakende verhalen uit ‘Lang geleden…’, gebaseerd op het bekende kinderboek van Arend van Dam.In het theateravontuur ‘Lang geleden…’ is het levensverhaal van Willem van Oranje te zien, verteld door een gezelschap van enthousiaste, hedendaagse theatermakers. Ook komen de bezoekers oog in oog te staan met Hugo de Groot en Jacoba van Beieren. Sommige verhalen klinken bijna te sprookjesachtig om waar te zijn, maar ze zijn allemaal echt gebeurd!
Na afloop van de voorstelling kan iedereen met de acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet. Ook kunnen de jonge theaterbezoekers voor de voorstelling in de foyer deelnemen aan de Geschiedenis Experience die bestaat uit diverse activiteiten over de Nederlandse geschiedenis.
Stadsschouwburg Haarlem, Wilsonplein 23, Haarlem. Reserveringen via www.theater-haarlem.nl of telefonisch via 023 - 512 12 12. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/Langgeleden.

Artikel geplaatst op maandag 07 mei 2018 - 12:19