Rodi

Toneelschuur presenteert jubileumseizoen 2018-2019
Jarige Toneelschuur viert feest met Haarlemmers

Mechanical Ecstasy van Club Guy & Roni. (Foto: aangeleverd)

HAARLEM - Dit jaar bestaat de Toneelschuur 50 jaar. Onder het motto ‘Toneelschuur: vijftig jaar vooruit’ viert de Toneelschuur een theaterseizoen lang feest. Van oktober 2018 tot en met mei 2019 organiseert ‘de Schuur’ elke maand jubileumactiviteiten rondom de theater-, dans- en filmvoorstellingen. Kaartverkoop voor het jubileumseizoen start dinsdag 22 mei, dan verschijnt ook de nieuwe theaterbrochure van de Toneelschuur.


Het hele programma en de digitale versie van de brochure staat vanaf 22 mei ook op www.toneelschuur.nl. Voor vrijwel alle theatervoorstellingen geldt t/m zondag 9 september een vroegboekkorting. Deze korting kan oplopen tot € 4,00 per kaart.

Jubileumseizoen uitgelicht

In november is het theatermaand bij de Toneelschuur, met veel bijzondere theatervoorstellingen. Jongeren staan centraal in december. Voor jong en iets minder jong pakt de Toneelschuur uit met Mechanical Ecstasy van Club Guy & Roni, een dansvoorstelling annex feest over de opkomst van de dansscene. Na afloop gaan de voetjes van de vloer tijdens de afterparty met BAPTIST en het Natte Sokken dj Team!
In de voorjaarsvakantie is het groot feest in de Toneelschuur met theater-, dans- en filmvoorstellingen voor klein en groter. Het theater zet de deuren wijd open voor het hooggeëerd publiek, maar dat publiek kan ook zo maar kaartjesknipper, omroeper of barvrouw worden.
Maart swingt en schuurt met een scala aan dansvoorstellingen en –workshops. De voorstellingen van Toneelschuur Producties, het eigen productiehuis van de Toneelschuur, worden in april in de spotlight gezet. De Filmschuur besteedt in mei extra aandacht aan het jubileum met de mooiste films en speciale randactiviteiten.

Artikel geplaatst op maandag 14 mei 2018 - 13:52