Rodi

Theatrale wandeling door tuin Paviljoen Welgelegen

(Foto: aangeleverd)

HAARLEM - Drie dagen lang is de tuin van het provinciehuis aan de Dreef in Haarlem het sprookjesachtige decor van een theaterwandeling door Productiehuis de Verbinding. De acteurs nemen het publiek mee op een theatrale tocht langs plekjes waar je normaal niet zo snel komt. Op 23, 24 en 25 mei, is de tuin van Paviljoen Welgelegen omgetoverd tot een feeëriek decor.


Iedereen kent wel het sprookje van Sneeuwwitje, maar Haarlemse theatermaker Evelien Hofhuis gaat verder waar het verhaal eindigde. De acteurs van ‘Sneeuwwitje en de Zeven Rollen’ laten het publiek zien en horen wat de karakters er nou eigenlijk zelf van vinden om in een sprookje te wonen.
Regisseur Evelien Hofhuis brengt haar afstudeerproductie onder bij Productiehuis De Verbinding uit Haarlem. Drie dagen lang speelt deze productie voor publiek in het kleine bos in de tuin. Evelien: “Ik wil het publiek meenemen op deze vlucht het bos in. De verknipte wereld waarin we soms leven wil ik niet alleen laten zien, maar ook laten ervaren. We staan er middenin. Ik wil mensen aan het denken zetten. De acteurs nemen het publiek dan via beeldende kunst, zang, dans, muziek en spel mee naar een andere werkelijkheid.” Ga mee op reis door de tuin en duik in de wereld van de personages. ‘Sneeuwwitje en de Zeven Rollen’ door Productiehuis De Verbinding op 23, 24 en 25 mei. Er zijn voorstellingen om 19.00 uur en om 20.30 uur in de tuin van Paviljoen Welgelegen aan Dreef 3 te Haarlem. Kaarten alleen te bestellen via: www.productiehuisdeverbinding.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 15 mei 2018 - 13:31