Rodi

Laatste Spaarndamse kunstmarkt van 2018

Gerards kunstmarktfoto.

SPAARNDAM - Fluitist Paul Smithuis speelt zaterdag 18 augustus vrijwel de hele dag op de laatste Spaarndamse kunstmarkt. Om 14.00 uur zingen de Delta Singers in de Oude kerk naast de markt. De toegang is gratis, maar er is na afloop wel een collecte ter bestrijding van de onkosten.


De populaire markt telt aanstaande zaterdag 45 kramen met tal van soorten creaties, schilderijen, sieraden, aquarellen, beelden enzovoorts. HDe kramen staan langs de historische Westkolk, de oude sluis van het mooie dorp. Behalve kramen staan er in de beschutting van de oude huizen ook twee terrassen aan het water, waar het goed toeven is.
Ook dit jaar is ook de historische werkgroep Spaarndam weer van de partij op de markt, met tal van wetenswaardigheden over het oude dorp. De Oude kerk organiseert zoals gewoonlijk een kleine markt met fruit en andere zaken in het kerkelijk centrum aan de Westkolk, waar ook koffie en gebak worden aangeboden.
De markt wordt gehouden van 11.00 tot 17.00 uur, er is marktmuziek van 11.30 tot 16.30 uur en het driekwartiersconcert start om 14.00 uur.

Artikel geplaatst op maandag 13 augustus 2018 - 11:11