Rodi

Zomeravondconcerten in de Lutherse Kerk

Sara Göbel. (Foto: A.-K. Göbel)

HAARLEM - Tijdens de zomeracademie van The International Holland Music Sessions (TIHMS) geven getalenteerde jonge musici concerten in de Lutherse Kerk aan de Witte Herenstraat 22 in Haarlem, aanvang 20.30 uur.

Woensdag 22 augustus spelen pianiste Natsumi Ohno (Japan) en violiste Sara Göbel (Duitsland) werken van Leoš Janáček, Robert Schumann en Johannes Brahms. Na de pauze is het de beurt aan pianiste Olga Albasini (Spanje). Zij speelt stukken van Ludwig van Beethoven, Claude Debussy en Sergej Prokofjev.
Woensdag 29 augustus treedt het Russische Bell Trio op. Het trio werd in 2016 opgericht. De leden zijn: Alla Belova (piano), Ekaterina Glazova (viool) en Anna-Lucia Costiuc (cello). Ze zijn alle drie winnaars van internationale solo competities. Ze spelen werken van Ludwig van Beethoven, Joaquín Turina en Johannes Brahms.
Kijk voor het volledige programma van alle TIHMS concerten op www.tihms.com. De toegangsprijs is 18 euro, jongeren tot 30 jaar en CJP betalen 9 euro en kinderen tot en met 12 mogen gratis naar binnen. Kaarten via www.tihms.com/concerten, bij VVV Haarlem (Grote Markt), bij boekhandel Papyrium in Bloemendaal, bij Primera in Overveen of, voorafgaand aan het concert, aan de zaal.

Artikel geplaatst op maandag 13 augustus 2018 - 12:13