Rodi

43e jaarmarkt in Bloemendaal

BLOEMENDAAL - De jaarmarkt in Bloemendaal wordt 1 september - van 9.00 tot 17.00 uur- voor de 43 keer gehouden in Bloemendaal-dorp.


In 2018 is de organisatie van Jaarmarkt Bloemendaal in handen van de nieuwe Jaarmarktcommissie Bloemendaal met als voorzitter Anton Tielen(Cafe ’t Hemeltje). Ook is er een nieuwe marktmeester in de persoon van Frank Klein(oud winkelier in Bloemendaal-Dorp). De vorig jaar, na ruim 25 jaar, afgezwaaide marktmeesters Robert Verrijk en Tjerk de Blaauw zullen Frank Klein deze editie nog met raad en daad ondersteunen.
Van de Mollaan tot en met het Kerkplein is het een koopjeswalhalla met een enorme variëteit aan mode, beauty en gezondheid, interieur, kunst, food en alles daaromheen. Daarnaast is dit jaar terug van weg geweest de kindervrijmarkt op de Zomerzorgerlaan/Verlengde Koepellaan/Genestetweg.
Ruim 200 standplaatsen met een zeer uitgebreid aanbod zullen het marktpubliek doen smullen. De vijf kramen van schoenenzaak Waardijk zijn inmiddels berucht. ’s Morgens vroeg al is het dringen geblazen om de beste koopjes te kunnen bemachtigen.
Alle Bloemendaalse winkeliers zetten hun beste beentje voor om op de markt in de winkelstraat klanten van binnen en buiten Bloemendaal te verrassen met leuke acties en mooie koopjes. Ook zijn de vele vaste kraamhouders van buiten het dorp weer van harte welkom. Verschillende welzijnsorganisaties en politieke partijen nemen hun stek op de markt weer in. Er is een ruime keuze en aandacht voor welzijn in elke vorm.

Entertainment

Om 13.00 uur, 14.00 uur en om 15.00 uur zijn er swingende inloopconcerten van de Big Band Bennebroek in de Dorpskerk aan het Kerkplein. Van 14.00 tot 17.00 uur staat Enkel Spoor met ras-artiest Adam Spoor op het Terras van Café ’t Hemeltje. Aansluitend vanaf 17.00 tot 21.30 uur op het grote Buitenpodium bij Café ’t Hemeltje is de acthste editie van Bloemendaal Music - Dé traditionele afsluiter van Jaarmarkt Bloemendaal met doorlopende optredens van de bands ‘Van Kessel Live & Fireball’. Bloemendaal Music bij Café ’t Hemeltje is van 14.00 tot 22.00 uur.

Artikel geplaatst op maandag 20 augustus 2018 - 13:33

Foto's