Rodi

Korendag Zandvoort goes DISCO

The Beach Pop Singers treden altijd als laatste op. (Foto: archief Ebru van der Ploeg)

ZANDVOORT - Met het thema DISCO zal de protestantse kerk zaterdag 6 oktober omgetoverd zijn tot een ware discotheek. De organisatie van Korendag Zandvoort is er in geslaagd om dit populaire event voor de 12de keer te organiseren. Naast disco zullen de 22 deelnemende koren ook nummers uit hun eigen repertoire ten gehore brengen. Onder de deelnemers doen er twee koren uit Haarlem mee. Uit Heemstede geeft Popkoor voice Collective acte de présence.

De Kennemer Duinsingers en Popkoor Haarlem Shuffle treden vanaf 20.00 uur op. Laatstgenoemde zal ook de finale zingen met het organiserende koor The Beach Pop Singers. Popkoor Voice Collective treedt op rond 17.45 uur.
De opening van de Korendag Zandvoort is om 10.30 uur en het eerste koor begint om 10.45 uur. Het laatste optreden met de grote finale begint om 21.15 uur. Alle bezoekers die om 10.30 uur aanwezig zijn krijgen een lootje. Daarmee valt een grote goedgevulde boodschappentas te winnen. Daarnaast worden er ook lunchpakketten verloot. Lekkere broodjes, een drankje, wat lekkers en fruit zitten er in het pakket, want je zit best een tijdje als je naar al die koren wilt luisteren.
De lunchpakketten kunnen gewonnen worden door mee te doen via Facebook Korendag Zandvoort. Geef aan waarom jij een pakketje zou willen krijgen. Om 12.15 uur worden de pakketjes uitgedeeld aan degene met de meest originele uiting.
Koren uit de regio maar ook uit Etten-Leur, Gorinchem en Nunspeet komen langs om te zingen. Het belooft een waar feest te worden. Net als voorgaande jaren komen er nu ook weer “prominente mensen” als Andre Hazes, Bob Marley en John Travolta voorbij. Afsluitend koor is net als elk jaar The Beach Pop Singers. Dit jaar sluiten zij af met Haarlem Shuffle.
Korendag Zandvoort 2018. Protestantse Kerk, Kerkplein Zandvoort. Van 10.30 tot 21.45. Kijk voor alle deelnemende koren op www.zingenaanzee.nl.

Artikel geplaatst op donderdag 06 september 2018 - 07:00