Rodi

De schuurshow viert cultuur

Live muziek bij de Schuurshow (Foto: PR)

HAARLEM - De Haarlemse Cultuur viert feest dit jaar. Maar wie zijn de mensen die de slingers ophangen, de taart bakken, de kaarsjes aansteken en na afloop de rommel opruimen? De Schuurshow van 11 november zet eindelijk de mensen achter de schermen in de spotlights.


Ziggy Klazes en Louis Pirenne vragen tussen 16.00 - 18.00 uur diverse cultuurmedewerkers het hemd van het lijf. Haarlemse woordkunstenaars zullen een ode brengen aan hun favoriete cultuurpaleis. De Schuurshow is een culturele talkshow vanuit Café Toneelschuur. Live te beluisteren op Haarlem105.
Met muziek van het vrolijke pop/folk duo uit Haarlem Jack and the Weatherman! De gasten zondag 11 november, 16-18 uur: (wijzigingen voorbehouden): Heleen van Ham Educatie Toneel- en Filmschuur, Brigit Lanfermeijer Pre-Produktie Patronaat, Lilly van Zuijlen Registrar Tentoonstellingen Frans Hals Museum, Fieke Kroon Educatie Teylers Museum, Ellen Brussee Hoofd Horeca en Hospitality Stadsschouwburg en Philharmonie en Genie Does Collectievormer Bibliotheek Zuid-Kennemerland.
Cafe Toneelschuur, Lange Begijnestraat 9. Zondag 11 november, 16.00 -18.00 uur. Gratis toegang.

Artikel geplaatst op zaterdag 10 november 2018 - 10:05