Rodi

VanStraaten speelt Woongenot
in de ToneelGarage Haarlem

De poster van de toneelvoorstelling Woongenot. (foto aangeleverd)

HAARLEM - De Amsterdamse Toneelgroep VanStraaten bestaat sinds 2004 en speelt tragi-komische en licht absurdistische stukken alsook eigentijdse klassieke tragedies en werkt met wisselende regisseurs. Zaterdag 17 november komen zij naar de Toneelgarage Haarlem met het stuk: Woongenot van Alan Ayckbourn in een regie van Yardeen Roos.


In 'Woongenot' woont Annet nog altijd bij haar moeder, die vanuit haar ziekbed op de bovenverdieping de boel tiranniseert. Om Annet te ontlasten, komen haar broer Rik en zijn vrouw Sarah een weekendje voor moeder zorgen. Annet was van plan dat weekend door te brengen met Norman, de man van haar zus Ruth. Maar op het laatste moment besluit ze thuis te blijven. Het wordt een enerverend weekend, zeker wanneer ook Ruth en Annets vriend Tom langskomen. Jarenlang verzwegen gevoelens komen bovendrijven; alle veilige opvattingen over huwelijk en huwelijkstrouw raken op drift. Spelers: Dennis Cohen, Anja Tertoolen, Sandra Krens, Hans Koenis, Vivian van Nassou en Jan van Lijssel.
De Toneelgarage aan de Kamperstraat 26A opent om 20:00 uur haar deuren. De voorstelling begint om 20.30 uur. Kaarten à 15,-- via info@tgvanstraaten.nl of tel: 06-24548788.

Artikel geplaatst op vrijdag 16 november 2018 - 13:44