Rodi

Philharmonie verzorgd live stream concert

Breng de bioscoop of het theater in de huiskamer (Foto: Pixabay)

HAARLEM - Hoe kun je een voorstelling bijwonen zonder er naartoe te gaan? Door het theater naar je toe te laten komen. Via een live verbinding vanuit de Philharmonie Haarlem wordt zondagmiddag 18 november het concert ‘Van romantiek tot jazzy klassiek’ vertoond op een groot scherm in de Grote Zaal van zorgcentrum Nieuw Delftweide.


Door deze live verbinding kunnen alle bewoners, bezoekers en medewerkers op unieke wijze getuige zijn van een prachtig concert. Het pianotrio Storioni Trio en klarinettist Julien Hervé brengen tijdens dit concert de warme romantiek van Schubert en een gepassioneerde Mendelssohn ten gehore. Maar ook parodie en smakelijke humor van de Rus Sjtsjedrin en een swingende mix van klassiek en jazz van de Amerikaan Gershwin. Het live streamen van dit concert is een van de festiviteiten die vanwege het 100 jarige jubileumfeest door Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem worden georganiseerd.
Om de beleving zo echt mogelijk te maken komt er ter plekke een portier, zijn er programmaboekjes en chocolaatjes.
Nieuw Delftweide, Herman Gorterstraat 1 Haarlem, met live verbinding vanuit Philharmonie Haarlem begint zondag 18 november om 15.00 uur.

Artikel geplaatst op vrijdag 16 november 2018 - 16:03