Rodi

Kia Stinger: the power to surprise
Volop te bewonderen in de showroom bij Vaneman Hoofddorp

HOOFDDORP - The power to surprise, dat maakt Kia weer eens waar met de nieuwe Kia Stinger. Een waanzinnig mooie auto! Hij staat nu in de showroom bij Vaneman in Amsterdam, de snelste Kia ooit, een prachtige Gran Turismo. De Stinger bezit over alle ingrediënten die gepassioneerd autorijden mogelijk maken.


Wat is zo bijzonder aan de Kia Stinger? De feiten op een rij: van 0 naar 100 kilometer per uur in 4,9 seconden; een topsnelheid van 270 kilometer per uur; het maximale vermogen: 370pk / 6000 tpm; net als bij iedere andere nieuwe Kia zeven jaar garantie; een veilige auto met standaard 7 airbags; Harman Kardon Premium Sound Systeem met 15 luidsprekers; leverbaar in 9 exterieurkleuren en 3 interieurkleuren. Daarnaast het uiterlijk: de lange motorkap, de korte overhang voor en de aflopende daklijn, die samen een unieke flow creëren voor perfecte aerodynamica en maximaal grip op het wegdek.
Voorts beschikt de nieuwste Kia ook over een waanzinnig interieur. De sportieve GT-styling wordt afgemaakt met de laatste hi tech technologieën. Zo vind je op het dashboard de klassieke ronde ventilatierooster met daaronder subtiele metaalafwerking en mat chromen details. Vanuit de bestuurdersstoel heb je volledige controle over de cockpit, het Head-Up Display en het 8” display voor navigatie en multimedia.

Een belevenis


De Kia Stinger maakt van elke reis een belevenis: intens en onvergetelijk. Dit alles is het resultaat van jarenlang onderzoek, engineering, ontwikkeling en verfijning. Je voelt het terug in elke bocht die je aansnijdt, de dynamiek van de achter of vierwielaandrijving. De controle van het uitgebalanceerde onderstel, de aerodynamica van het design en natuurlijk de gigantische krachtige motoren in combinatie met een 8-trapsautomaat. Zelf de Stinger ervaren? Hij staat klaar voor een proefrit.
In Nederland zijn er slechts 12, door Kia zelf opgeleide, Kia Stinger experts. ''Bij Vaneman zijn wij enorm trots dat we een van deze experts in huis hebben: Nick Wijsman'', aldus het bekende autobedrijf. ''Nick is inmiddels tien jaar Kia verkoper. In 2007 startte hij bij Kia in Hoofddorp. In diezelfde periode werd de Kia cee’d geïntroduceerd.''
Nick vertelt over Kia: “Sinds 2007 is het erg snel gegaan met het merk Kia. Achtereenvolgens werden de Kia Soul, de Kia Venga en de nieuwe Sportage geïntroduceerd. Stuk voor stuk allemaal modellen die het merk Kia naar een hoger level hebben getild. Eigenlijk is Kia op alle gebieden gigantisch gegroeid. Qua afwerking, qua uitrusting en qua uitstraling. Een prachtig merk om voor te werken. Dat we nu een premium auto in het Kia gamma hebben, maakt het werken bij VanemanKia nog leuker. Ik ben ervan overtuigt dat de Stinger het imago van Kia naar een nog hoger niveau zal tillen.”
Er zijn tien officiële Stinger vestigingen in Nederland, waar Vaneman Amsterdam er een van is. Benieuwd naar de Kia Stinger? Hij staat voor u klaar voor een proefrit. Voor meer informatie neemt u contact op met Nick via nick@fva.nl, bel 020-5672033 of bezoek www.frankvaneman.nl.

Zeven jaar garantie


Tien jaar geleden begon Nick bij Kia Hoofddorp, in datzelfde jaar werd de zeven jaar garantie op iedere nieuwe Kia geïntroduceerd. Iedere nieuwe Kia wordt nog steeds geleverd met zeven jaar garantie én dit is nog altijd uniek in Europa. De garantie is overigens 100% overdraagbaar op iedere volgende eigenaar. Hierdoor blijft de restwaarde van de auto hoger. Met een Kia, kies je dus voor extra zekerheid. Je rijdt namelijk 2.555 dagen of 150.000 km zorgeloos.
De belangrijkste voordelen van de zeven jaar garantie nog even op een rij gezet: alle Kia modellen worden gebouwd volgens de hoogste fabricagenormen in de auto-industrie. Deze uitzonderlijke kwaliteit geeft Kia het vertrouwen om de langste garantie op nieuwe auto’s te geven in Europa; Kia is de enige autofabrikant in Europa die 7 jaar Kia-garantie geeft; een geruststellend idee; De 7 jaar Kia-garantie is een volledige fabrieksgarantie; Je hebt van dag 1 tot dag 2.555 dezelfde dekking; de garantie is 100% overdraagbaar op iedere volgende eigenaar. Andere merken stoppen al bij 2 jaar; de lange garanties betekenen voor jou: lagere onderhoudskosten en een hogere restwaarde; bij alle aanspraken op de Kia-garantie zijn onderdelen én arbeidskosten gedekt; de Kia-garantie geldt in heel Europa.

Profiteren


Wilt u ook profiteren van alle voordelen van het rijden in een Kia? Kom dan snel langs in een van de Vaneman-vestigingen in Hoofddorp, Aalsmeer of in Amsterdam. Wacht niet te lang, als gevolg van de wijzigingen in het belastingstelsel zullen de BPM tarieven voor de Kia-modellen wijzigen. De consumentenprijzen zullen hier op worden aangepast. Oftewel, in het nieuwe jaar, zullen nieuwe auto’s duurder worden. Daarnaast profiteert u tot en met 31 december van de Spotlight Specials, waarbij uw eindejaarsvoordeel oploopt tot wel € 3.270.

Artikel geplaatst op maandag 18 december 2017 - 21:40

Foto's