Rodi

SPORT 2000 Van der Geest in de spotlight

V.l.n.r.: Roy, Yvon, Rob en Roel van der Geest

NIEUW-VENNEP - Dit jaar viert Rob van der Geest SPORT 2000 het 15-jarig bestaan in winkelcentrum de Symfonie te Nieuw-Vennep. De winkel is gespecialiseerd in de verkoop van artikelen voor sporten zoals: voetbal, tennis, hockey, hardlopen, fitness, wintersport, indoor en wandelen. Ook bieden zij een groot assortiment sneakers en vrijetijdskleding.


Het bedrijf van firma Van der Geest bestaat inmiddels 88 jaar. Piet van der Geest, de vader van de huidige winkeleigenaar Rob van der Geest, begon het bedrijf door met zijn transportfiets langs huizen te fietsen om textiel te verkopen. Dit groeide later uit tot de eerste winkel in Roelofarendsveen. De textiel werd uitgebreid met woninginrichting en later, na de komst van Rob in 1979, met mode- en sportartikelen. Sinds 1983 is het bedrijf in handen van het echtpaar Rob en Yvon van der Geest. Eerst als gecombineerde mode- en sportzaak, maar sinds 2003 geheel gespecialiseerd in sportartikelen. In 1986 is het filiaal in ’s-Gravenzande geopend en in 2003 is de winkel in Nieuw-Vennep aan de onderneming toegevoegd.

Winkels en webshops


Door het groeiende aantal internetverkopen, hebben Roy en Roel van der Geest (zonen van Rob en Yvon), in 2011 het initiatief genomen om online sportartikelen aan te bieden. Zij doen dit via de gespecialiseerde webshops met de domeinnamen: Voetbal-Geest.nl, Winter-Geest.nl, Tennis-Geest.nl, Hardloop-Geest.nl, Fitness-Geest.nl en Wandel-Geest.nl. Hierdoor is het voor klanten mogelijk om online het assortiment te bekijken of te bestellen. Bestellingen kunnen in de winkel afgehaald en/of geretourneerd worden. Door het aanbieden van artikelen via de winkels en de webshops, maken zij het gemakkelijk voor hun klanten en onderscheiden zij zich hierdoor van veel concurrenten. Daarnaast hecht Rob van der Geest SPORT 2000 veel waarde aan sponsoring en zijn zij in Nieuw-Vennep daarom hoofdsponsor van MHC de Kikkers, TC de Kikkers en TV Nieuw-Vennep.

Artikel geplaatst op maandag 15 januari 2018 - 12:48