Rodi

Vijf weekenden feest bij Karwei Hoofddorp
‘Ook voor de decoratieve klusser’

HOOFDDORP - Na vijf jaar op de huidige locatie aan de Noordmeerstraat in Hoofddorp, vond men het bij Karwei tijd om dit samen met hun klanten te vieren. Vanaf 12 mei is het dan vijf weekenden feest met bijzondere aanbiedingen, leuke activiteiten en hoge kortingen.


Het voorjaar is weer begonnen en dat is voor veel mensen een uitgelezen tijd om weer lekker in of om het huis te gaan klussen. Een nieuw behang, alles in huis lekker fris schilderen of in de tuin een nieuw hekwerk plaatsen en de boel beitsen. Maar ook de tijd voor de aankoop van een nieuwe grasmaaier, heggenschaar, tuinmeubelen of barbecue. Veel mensen krijgen in deze periode de lentekriebels en moeten er nieuwe zaken aangeschaft worden om het huis of de tuin weer een beetje op te leuken. Tijdens zijn MBO-opleiding en HBO-studie werkte de huidige bedrijfsleider van Karwei Hoofddorp, de 28-jarige Thijs Klein, al bij de bouwmarkt. Na eerst assistent-bedrijfsleider te zijn geweest, geeft hij nu alweer drie jaar vol plezier leiding aan een fantastisch team van medewerkers in het Hoofddorpse filiaal van de bouwmarkt.

Nog aantrekkelijker

Klein: “Met de viering van het 5-jarig bestaan van Karwei op de huidige locatie, wordt het de klanten de komende periode nog aantrekkelijker gemaakt om hun klus- of aankoopwensen met hoge kortingen in vervulling te laten gaan. In tegenstelling tot veel andere bouwmarkten richt Karwei zich niet alleen op de gewone klusser. Ook de zogenaamde decoratieve klusser, zoals mannen en vrouwen die hun huis of tuin opnieuw willen inrichten met mooie lampen, raamdecoratie, vloeren, meubels, vazen en andere decoratieve zaken kunnen goed bij Karwei terecht. Toch blijft ook Karwei, met haar uitgebreide assortiment op het gebied van bouwmaterialen en gereedschap, de ‘speeltuin’ voor de echte klusser. Ons deskundig personeel, met ieder een eigen specialisatie, kan de klant in de winkel van advies dienen. Zij hebben daarvoor een allround opleiding moeten volgen. En als de klant hulp of tips wil hebben, voordat zij thuis aan de klus beginnen, is er ook klusadvies te verkrijgen via de website van Karwei.” Tijdens de actiedagen is er een workshop, een springkussen voor kinderen en naast een hapje, een drankje en hoge kortingen, ook een gave prijs te winnen. Zoals bijvoorbeeld een Facebook prijsvraag waarbij men ‘stijladvies bij je thuis’ kan winnen. Een echte stylist komt dan bij de winnaar langs om in zo’n anderhalf uur tijd gratis advies te geven. Voor meer informatie: facebook.com/karweihoofddorp. Karwei Hoofddorp, Noordmeerstraat 32-36, in Hoofddorp, tel. 023-5651215.

Artikel geplaatst op zaterdag 28 april 2018 - 15:56