Rodi

Apenkooien in Monkey Town Haarlem

(Foto: archief)

HAARLEM – Klimmen, klauteren, glijden en ravotten en dit allemaal overdekt; het kan allemaal bij Monkey Town Haarlem. Sinds begin maart is Monkey Town Haarlem geopend.


Monkey Town Haarlem is gevestigd in het oude post sorteer-pand in Haarlem. Er wordt nog hard gewerkt aan de buitenzijde van het pand, maar binnen is het zo goed als af. “Het speelgedeelte is helemaal naar wens, hier kunnen kinderen al heerlijk ravotten. Aan de zitplaatsen wordt nog hard gewerkt. We hebben nu ook 380 zitplaatsen, maar als alles helemaal af is, hebben wij hier 500 zitplaatsen”, geeft Sara enthousiast aan.
Samen met haar man Joey, en zakelijke partner Cheng en zijn vrouw Yan runt Sara het indoorspeelparadijs. “Als het helemaal af is – de kinderfeestjes ruimte is bijna af – kunnen hier tot wel 500 bezoekers komen. Speciaal voor baby’s en peuters hebben we de peuterzone voor peuters tot en 3 jaar. Tijdens de speciale peuterochtenden (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 11.30 uur) kunnen peuters tot en met 3 jaar voor 5 euronaar binnen.
Wie bij een speelparadijs denkt aan slecht eten, een vette hap en veel suikers moet een keer bij Monkey Town Haarlem langs gaan. “Wij vinden het belangrijk dat er ook gezonde snacks te krijgen zijn. De slush puppie en de limonade is suikervrij. We hebben ook salades, gezonde broodjes en fruit. Verder is er ook gedacht aan de begeleiders die met de kinderen meekomen. Wij hebben loungebanken met stopcontacten waar je met een laptop aan kan werken. Ook bieden wij tijdschriften aan om te lezen en hebben wij gratis wifi. Begeleiders hoeven dus niet bang te zijn dat zij zich gaan vervelen tijdens hun verblijf", aldus Sara.
Monkey Town Haarlem is zeven dagen per week open. Doordeweeks van 9.00 tot 18.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 18.00 uur. Bij hele warme dagen boven de 25 graden kunnen er aangepaste openingstijden zijn. Check de website (www.monkeytown.eu/haarlem), Facebookpagina Monkey Town Haarlem of bel (023 5749412) vooraf even om de openingstijden te controleren. De entree voor kinderen vanaf 1 jaar is 7,50 euro. Een volwassen begeleider (vanaf 18 jaar) is altijd verplicht, maar krijgen gratis entree. Ook heeft Monkey Town Haarlem diverse kinderfeestjes arrangementen.
Kijk voor meer informatie op www.monkeytown.eu/haarlem.

Artikel geplaatst op dinsdag 17 juli 2018 - 11:02