Rodi

Scrooge zoekt amateur toneelspelers en variétéartiesten

HAARLEM - Voor de familievoorstelling Scrooge zoekt Stadsschouwburg Haarlem amateur toneelspelers en variétéartiesten om mee te spelen in deze nieuwe productie. Er wordt gezocht naar jongens en meisjes tussen de 8 en 17 jaar, volwassen amateur toneelspelers en variétéartiesten. Scrooge! Geen Christmas Carol speelt van 19 december 2018 tot en met 6 januari 2019 in de Stadsschouwburg Haarlem.


Het huidige artistieke team zoekt naar enthousiaste kinderen en jongeren die al dan niet ervaring hebben met toneel, musical, muziek en dans. En gezocht wordt ook naar volwassen amateur toneelspelers, liefst met een aanleg voor theater en een goede stem. Daarnaast variété-acts, circusartiesten en poppenspelers worden gevraagd om te auditeren. Aanmelden voor de audities kan tot uiterlijk 28 mei 2018 via de website scroogehaarlem.nl.

Scrooge! Geen Christimas Carol is gebaseerd op ‘A Christmas Carol’ naar het beroemde verhaal van Charles Dickens met de drie geesten die de gierigaard Ebernezer Scrooge komen bezoeken. Inmiddels is deze familievoorstelling een tweejaarlijkse traditie en komend jaar wordt deze extra bijzonder vanwege het honderdjarige bestaan van de Stadsschouwburg Haarlem.

De speelperiode Scrooge is van 18 december 2018 t/m 6 januari 2019. Aanmelden kan via www.scroogehaarlem.nl. Klik hier voor het promotiefilmpje van Scrooge. 

Artikel geplaatst op donderdag 19 april 2018 - 12:45