Boekplezier is terug!

Nieuws
Samen met je (klein)kind genieten van mooie prentenboeken, liedjes zingen en dansen? Het kan binnenkort weer in De Bieb.
Samen met je (klein)kind genieten van mooie prentenboeken, liedjes zingen en dansen? Het kan binnenkort weer in De Bieb. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM/KROMMENIE - Samen met je (klein)kind genieten van mooie prentenboeken, liedjes zingen en dansen? Het kan binnenkort weer in De Bieb. Volgende maand start De Bieb namelijk met Boekplezier, speciaal voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Leesmediaconsulenten laten zien hoeveel je kunt doen met een leuk verhaal en dat voorlezen niet alleen stilzitten en luisteren is.

Boekplezier wordt georganiseerd in De Bieb Zaandam en De Bieb Krommenie. Meedoen aan Boekplezier is altijd gratis, maar vanwege het de populariteit van deze activiteit is aanmelden wel nodig. Dat kan via het formulier op debieb.nl/boekplezier.

De Bieb Zaandam

Tijd: 09:30 tot 10:30 uur 

woensdag 15 mei

woensdag 12 juni

woensdag 10 juli 

De Bieb Krommenie 

Tijd: 09:30 tot 10:30 uur

woensdag 22 mei

woensdag 19 juni

woensdag 17 juli

BoekStart

Boekplezier is een activiteit die hoort bij BoekStart. BoekStart laat ouders en hun baby samen spelenderwijs van boeken genieten en stimuleert lezen met baby’s, dreumesen en peuters. Dit schept een band tussen ouder en kind en is goed voor de taalontwikkeling. 

Kom kennismaken op zaterdag 1 juni

Op zaterdag 1 juni vindt de landelijke BoekStartdag plaats. Ook De Bieb voor de Zaanstreek organiseert dan activiteiten voor de allerjongste lezers en hun (groot)ouders. Gezinnen met baby’s en peuters maken zo kennis met BoekStart en de bibliotheek. Meer informatie hierover is binnenkort te vinden op de debieb.nl.