Oud-COC’ers Zaanstreek-Waterland gezocht

Nieuws
Burgemeester Arie Lems opende ooit De Boet waar de COC leden bijeen kwamen.
Burgemeester Arie Lems opende ooit De Boet waar de COC leden bijeen kwamen. (Foto: aangeleverd)

ZAANSTREEK/WATERLAND - Stichting De Zaanse Regenboog zoekt, in samenwerking met Leo de Kam van de COC Zaanstreek-Waterland, oud-COC leden, vrijwilligers en bezoekers van de afdeling Zaanstreek-Waterland. Deze heeft bestaan van 1971 tot circa 1986.

Sindsdien is er tot 2016/2018) weinig aandacht besteed aan, activiteiten gerealiseerd voor en door lhbtiqa+ personen en belangen in Zaanstad. Sinds juni 2018 is de Zaanse Regenboog actief (Voorheen LHBT- Netwerk Zaanstad 2016 – 2018). 

De Zaanse Regenboog wil samen met oud-bestuursleden van COC Zaanstreek-Waterland de oud vrijwilligers en bezoekers weer bij elkaar halen, een reünie dus.

Kwam je vroeger in het COC, De Sloep of De Boet, bent u vrijwilliger of bestuurslid geweest? Heb je gewoon meegeholpen en lijkt het je leuk om weer eens bij elkaar te komen, oude verhalen op te halen en de kennismaking te vernieuwen? Meld je dan aan voor de COC reünie. Deze vindt plaats op vrijdag 13 september om 15.00 uur in Het Zaanse Hoekje, De Watering 1, Zaandam.

Meer informatie en opgave: info@dezaanseregenboog.nl

Kwam je vroeger in het COC, De Sloep of De Boet, bent u vrijwilliger of bestuurslid geweest?